Kudüs Hac kervanı İstanbul Havalimanı'ndan dualarla uğurlanacak

İkram ve Ekrem Turizm tarafından, 1967 yılında sonra Türkiye'de ilk defa 2015 yılında başlayan Kudüs ziyaretli Hac kervanı yola çıkıyor. Kafile, 22 Haziran'da günü saat 12.00'de İstanbul Havalimanı'ndan uğurlanacak.

Kudüs Hac kervanı İstanbul Havalimanı'ndan dualarla uğurlanacak
Kudüs Hac kervanı İstanbul Havalimanı'ndan dualarla uğurlanacak
GİRİŞ 20.06.2022 21:10 GÜNCELLEME 20.06.2022 21:12

İkram ve Ekrem Turizm'in organize ettiği Kudüs bağlantılı hac turunda yer alan kafiledeki 45 hacı adayı, İstanbul Havalimanı'ndan 22 Haziran Çarşamba günü saat 12:00'de uğurlanacak.

45 HACI ADAYI KUDÜS'TE İKİ GÜN KONAKLAYACAK

Kutsal topraklara hac ibadeti için gidecek vatandaşlardan isteyenlerin katıldığı, Mescid-i Aksa'nın da bulunduğu Kudüs'ü ziyaret edecek kafilenin ilk durağı Ürdün'ün başkenti Amman olacak. Burada bir gün konaklayacak olan kafile, daha sonra Kudüs'te iki gece kalacak. 45 kişilik kafile Kudüs'ten Medine'ye geçecek.

BU YIL BEŞİNCİ OLACAK

Kudüs üzerinden hac organizasyonunun 1967'den 2015'a kadar yapılamadığına ve 2015 yılından bu yana yeniden başladığına vurgu yapan şirket ortaklarından Mustafa Sadık Dursun, Kudüs ziyaretli Hac turunun bu yıl beşinci kez yapılacağını söyledi.

SUUDİ ARABİSTAN KOTAYI DÜŞÜRDÜ

Suudi Arabistan'ın kotayı yüzde 50 oranında düşürmesiyle birlikte bu yıl 37 bin 700 Türk vatandaşının Hacca gidebileceğini belirten Dursun, bu sebeple programa katılımın önceki senelere oranla yarı yarıya azaldığını ifade etti.

Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Öğretmen atamaları ne zaman? Bakan Tekin tarih verdi!
Başkanlık koltuğunu oturan Nisa'dan 'başıboş köpekleri toplayın' talimatı