Muhalefetin yangınla imtihanı karikatüre yansıdı... "İnsan hem gülüyor, hem üzülüyor"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ Marmaris'teki orman yangınında algı operasyonlarını eline yüzüne bulaştıran CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun durumunu en iyi yansıtan karikatürü paylaştı: İnsan hem gülüyor, hem düşünüyor, hem üzülüyor.

GİRİŞ 24.06.2022 13:10 GÜNCELLEME 24.06.2022 13:21
Bu Habere 97 Yorum Yapılmış

Yangın üzerinden siyaset yapmaya çalışan, "yangına geç müdahale edildi", "helikopter yok", "uçak yok" yalanları delilleriyle ortaya çıkan CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun düştüğü durum karikatürlere de yansıdı.

"OKURKEN İNSAN HEM GÜLÜYOR, HEM DÜŞÜNÜYOR, HEM ÜZÜLÜYOR"

Devletin bütün imkanlarını seferber ettiği yangın felaketi üzerinden siyaset yapan muhalefeti eleştiren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ paylaştığı karikatürde "Karikatür Genel Başkanın karikatürünü yapmışlar. Aslında gerek yoktu. Okurken insan hem gülüyor, hem düşünüyor, hem üzülüyor." ifadelerini kullandı.

Orman Genel Müdürlüğü yangın filosu

 

 

 

KAYNAK: HABER7
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 97
  • Hasan 1 yıl önce Şikayet Et
    o kadar ergümanla yangına müdahale edilmesine rağmen bu hokkabazların dediklerine yalanlarına inanan insanlar var.. Allah hidayet versin..
    Cevapla
  • Bulut 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu kadar omurgasız bir muhalefet dünyada başka yoktur bu yüzden sonuna kadar Erdoğan
    Cevapla
  • Baygolge34 1 yıl önce Şikayet Et
    Valla ben komik bulmaktan çok acıyorum bunların adiliklerıne. Ulan ülkede her şey berbat olsun diye bu kadar yırtınırmı insan, tabı yırtınmaz, ama projeyle gelen emperlizmin maşası olunca her türlü melanetı beklemek normal bir davranış olur
    Cevapla
  • Dost 1 yıl önce Şikayet Et
    Resmen reziller insanda biraz haysiyet olur bunlar benim annem yada babam olsaydı allah korusunda utancımdan dışarı çıkmazdım
    Cevapla
  • Muhammed Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Kemal sunal filmi aklima geldi: ben buraya neden ciktim nicin ciktim gördünüz yürdüm ciktim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Erdoğan'dan Bahçeli'nin DEM Parti çıkışına destek: Bedelini ödemeye hazır olmalılar
AK Parti'de vekillere sosyal medya uyarısı: Daha hassas olun