Hakim ve savcı atamaları Resmi Gazete'de

Hakimler ve Savcılar Kurulunca (HSK), 5 bin 75 adli yargı hakim ve cumhuriyet savcısı ile 351 idari yargı hakim ve savcısının atanmalarına ilişkin kararname Resmi Gazete'de yayımlandı.

Hakim ve savcı atamaları Resmi Gazete'de
Hakim ve savcı atamaları Resmi Gazete'de
GİRİŞ 25.06.2022 02:08 GÜNCELLEME 25.06.2022 08:27
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Hakimler ve Savcılar Kurulu Başkanlığı adli ve idari yargı hakim ve cumhuriyet savcılarının atama kararını Resmi Gazete’de yayımladı.

Resmi Gazete'de yer alan Hakimler ve Savcılar Kuruluna ait atama kararına göre, 5 bin 75 adli yargı hakim ve cumhuriyet savcısı ile 351 idari yargı hakim ve savcısının ataması, 19 Haziran tarihli atama kararı ile gerçekleştirildi.

Söz konusu atamalar, 2802 sayılı Hakimler ve Savcılar Kanunu gereğince yapıldı.

ATAMALARIN TAM LİSTESİ İÇİN TIKLAYIN

Gülşah Kerimoğlu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Haber7.com sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı.
YORUMLAR 1
  • Reis sevdalısı 1 yıl önce Şikayet Et
    Hayat tecrübesi olmayanlar lütfen bu mesleğe adım atmasın. Yoksa tüccar avuklarin noterligini yapmaktan öteye geçemezsiniz. Hepinize hayirli olsun şimdiden.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail lobileri engellemeye çalışıyor: Erdoğan'ın ABD ziyaretinde son durum ne?
Kral 2. Abdullah'tan son dakika operasyon açıklaması! İsrail'i resmen uyardı