Kanal 7 ailesinin mutlu günü

Kanal 7 Medya Grubu Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Karahan'ın kızı Sena Karahan ile Suat Aköz, görkemli bir düğün töreniyle dünya evine girdi.

GİRİŞ 26.06.2022 00:54 GÜNCELLEME 26.06.2022 10:13
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Beylerbeyi Sarayı'nda yapılan düğün töreninde çifti, ailesi ve sevenleri yalnız bırakmazken, çok sayıda davetli de mutlu anlarına eşlik etti.



Düğüne ayrıca Kanal 7 Medya Grubu Yonetim Kurulu Başkanı Zekeriya Karaman,  Kanal 7 Medya Grubu Başkan Yardımcısı ve Ülke TV Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Çelik ve Kanal 7 Genel Yayın Yönetmeni Zahid Akman katıldı.

Çiftin nikahını İstanbul Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili ve Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu kıydı.



Çiftin nikah şahitliğini ise Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Kanal 7 Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Zekeriya Karaman, Eski İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, - 24. Dönem Ak Parti Konya Milletvekili ve Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cem Zorlu, 22. Dönem Ak Parti Tokat Milletvekili ve Gazeteci Resul Tosun ve Gürsoy Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Gürsoy yaptı.



Biz de Kanal 7 Medya Grubu olarak çifte bir ömür boyu mutluluklar dileriz.

KAYNAK: HABER7
Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 7
  • kaf.kum.çık. 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah daim sağlık ve sıhhat versin inşaallah.
    Cevapla
  • Mehmet Doğan 1 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim, mesut, mutlu ve bahtiyar eylesin İnşaallah
    Cevapla
  • Kul insan 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah cc mübarek eylesin. Maşallah la kuvvete illa billah. Evde her yerde Allah'ın cc dediği olur. Allah'ı cc ve kanunlarını devre dışı bıraktığını sanan kafirler münafıklar asla mutlu olmadı olmaz olmayacaklar. Her şeye rağmen dünyada en huzurlu mutlu insanlar Müslümanlar olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Hesabı kolay olanlardan eyle bizi Ya Rab cc .
    Cevapla
  • Amin 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah mutlu mesut etsin
    Cevapla
  • Tebrikler 1 yıl önce Şikayet Et
    Maşallah, damat, meşhurlardan sayın Luciano Pavarottiye benziyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'de yeni bir George Floyd vakası! Tyson nefessiz kalarak ölmüş
Katil Netanyahu, UCM'ye meydan okudu