Son dakika... Başkan Erdoğan duyurdu: Kurban Bayramı tatili 9 gün oldu!

Son dakika haberi... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine Toplantısı'nın ardından yaptığı açıklamada, Kurban Bayramı tatilini takip eden 13-14 Temmuz günlerinin idari izin kapsamına alınacağını açıkladı.

GİRİŞ 27.06.2022 20:25 GÜNCELLEME 27.06.2022 22:00
Bu Habere 91 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi... Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Kurban Bayramı tatiliyle ilgili milyonlarca kişinin beklediği kararı duyurdu.

KURBAN BAYRAMI 9 GÜN OLACAK

Başkan Erdoğan, Beştepe'deki Cumhurbaşkanığı Kabine Toplantısı'nın ardından konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Kurban Bayramını tatilini takip eden günler ile 15 Temmuz arasındaki Çarşamba ve Perşembe günlerinin idari izin kapsamına alınacağı haberini sizlerle paylaşmak istiyorum." ifadelerini kullandı.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 91
  • Kaynak ci 1 yıl önce Şikayet Et
    Herşey çok güzel peki çalışan işçilerin çalışma süresi aynı 4gun olarak kaldı kanunda herkes faydalanması lazım Bence sadece devlet daireleri bankalar tatil edecektir bunların zaten maaşı yüksek kesimler askerî ücret le çalışan işçilerin halı nice ola sayın başkanım lütfen bizlerin de yaşamaya hakkı olduğunu hatırlamanız istirham ederim
    Cevapla
  • İşçi 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu memur kesimine yaptıgı kıyak kadar bu hükumetin başka kesime yaptığını sanmıyorum ama gel gelelim sorsan memur kesiminin ekserisi oy vermediği gibi çogu da agız dolusu mevcut hükumete hakaret eder.
    Cevapla
  • MERTTT 1 yıl önce Şikayet Et
    yabancılarla yalancı memurlar tatil yapacak. dürüst memurlar beleş bedava çalışacak. çalışacak olan memurlara neden mesai ücreti verilmiyor. yemişim böyle izini....
    Cevapla
  • ahmet aydın 1 yıl önce Şikayet Et
    izin yapan yapıyor çalışan kurumlarada mesai ver veya daha sonra izin kullandır
    Cevapla
  • Vatandas 1 yıl önce Şikayet Et
    Zaten tatil olmasa nolur kaçı görevini dogru dürüst yapıyor saat doldurmaya bakıyor çoğu. Yan gel yat ohh
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mahalle kafeleri Çırağan’la yarışıyor! Zıvanadan çıktılar
Olay açıklamalar! "Galatasaray, Mehmet Ağar, Ahmet Çakar..."