Son dakika: Malatya ve Sivas'ta korkutan deprem!

Son dakika: Malatya ilinin Hekimhan ilçesine bağlı Karapınar kasabasında 4.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Söz konusu depremin Sivas'ta da hissedildiği bildirildi.

GİRİŞ 30.06.2022 01:10 GÜNCELLEME 30.06.2022 10:28
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Hekimhan ilçesinde saat 22.04'te 4,5 büyüklüğünde kaydedilen deprem, 15,05 kilometre derinlikte gerçekleşti.

Malatya Valisi Hulusi Şahin, AA muhabirine, bölgede tarama faaliyetlerinin devam ettiğini belirterek, "Şu ana kadar herhangi bir olumsuzluk ihbarı almadık." dedi. Hekimhan Kaymakamı Muhammet Öztaş ise deprem nedeniyle herhangi bir olumsuzluğun yaşanmadığını söyledi. Öztaş, depremin Malatya-Sivas sınırında meydana geldiğini anlatarak, "Şu an ilgili ekiplerle, bölgedeki köylerle irtibata geçtik. Herhangi bir sıkıntı yok." diye konuştu.

BAKAN SOYLU'DAN AÇIKLAMA

Malatya'nın Hekimhan ilçesinde yaşanan 4,5 büyüklüğündeki deprem sonrası açıklama yapan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, herhangi bir olumsuzluğun olmadığını belirtti.

Bakan Soylu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Malatya'nın Hekimhan ilçesinde, saat 22.04'te meydana gelen 4,5 büyüklüğündeki depremde, Malatya genelinde ve çevre illerde herhangi bir olumsuz durum ve ihbar ulaşmamıştır. Hemşehrilerimize geçmiş olsun" ifadelerine yer verdi.

Gülşah Kerimoğlu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Haber7.com sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı.
YORUMLAR 20
  • Mehmet Doğan 1 yıl önce Şikayet Et
    Çok geçmiş olsun. Rabbim, bizleri kazalardan, afetlerden ve zelzelelerden korur inşaallah !...
    Cevapla
  • Cenk 1 yıl önce Şikayet Et
    Yoo biz Malatya da hissetmedik
    Cevapla
  • Türk 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah her türlü kazadan beladan nusubetlerden vatanımızı milletimizi devletimizi korusun.. Allah beterinden esirgesin...
    Cevapla
  • oguz 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah korusun diyenleri anlamıyorum insan utanır ya ben taş yağmadığına seviniyorum.
    Cevapla
  • kaplan 1 yıl önce Şikayet Et
    bu millet boyle devam ederse ALLAHIN Afetleri yakindir bu kiralar bu pahalilik bu insan dışı merhametsizlik devam olursa çok büyük afetler olur
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yeni bir “Yakup’un keçisi damdan düştü” vakası
Trabzonspor 10 kişiyle final kapısını araladı