Cüneyt Arkın’ın cenazesi ailesine teslim edildi

TÜRK sinemasının usta ismi Cüneyt Arkın’ın cenazesi Beşiktaş’taki özel hastaneden alınarak Zincirlikuyu gasilhanesine götürüldü. Oğlu Murat Arkın, "Bölünülmeye çalışılan bu ülkede herkesi bir araya getiren birleştirici bir unsur oldu" dedi.

GİRİŞ 30.06.2022 01:51 GÜNCELLEME 30.06.2022 09:20
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Usta oyuncu Cüneyt Arkın kalbinin durması sonucu Beşiktaş Ulus'taki özel bir hastaneye ambulansla kaldırılmıştı. Tüm müdahalelere rağmen hayata döndürülemedi. Sevenleri hastaneye akın ederken, Arkın anısına konulan deftere notlar düşüldü.

Bugün ise Cüneyt Arkın’ın oğulları Murat ve Kaan hastaneye gelerek cenazeyi teslim aldı. Arkın’ın cenazesi defnedileceği Zincirlikuyu Mezarlığı Gasilhanesi’ne getirildi. Usta isim perşembe günü Teşvikiye Camii'nde öğlen namazına müteakip kılınacak cenaze namazı sonrası son yolculuğuna uğurlanacak.  

Usta ismin oğlu Murat Arkın hastane önünde yaptığı açıklamada, "Şunu bilmek çok önemli. Şu anda bölünmüş olan veya bölünülmeye çalışılan bu ülkede herkesi bir araya getiren birleştirici bir unsur oldu" dedi. 

KAYNAK: DHA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 8
  • dayı 1 yıl önce Şikayet Et
    Mekanı cennet olsun. Örnek bir insandı.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin güzel insan cocukluğumun kahramanı
    Cevapla
  • nasri 1 yıl önce Şikayet Et
    Boş konuşmuş... babam vatansever , doğrunun yanında bir insandı desen yeterdi. Bölünmek nedir senin haberin yok. Suriyeye bi bak bakalım .
    Cevapla
  • büyük iskenter 1 yıl önce Şikayet Et
    ünlü bir TÜRK Allahın rahmedine kavuştu cenaze Türklerin cenazesi vatan hainleri yorum yapmasın
    Cevapla
  • gökhan 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İstanbul-Sivas YHT seferleri başladı! 14 saatlik yol 7 saate indi
Ferrari en güçlü otomobilini tanıttı! 820 beygirlik canavar! Fiyatı inanılmaz