Şırnak ve Metina'da 4 terörist etkisiz hale getirildi

İçişleri Bakanlığı: Şırnak - Beytüşşebap kırsal alanında başlatılan Eren Abluka-17 operasyonu kapsamında, 2 bölücü örgüt mensubu etkisiz hale getirilmiştir.

GİRİŞ 04.07.2022 11:16 GÜNCELLEME 04.07.2022 11:31
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

İçişleri Bakanlığı, Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesi kırsalında başlatılan Eren Abluka- 17 Operasyonu kapsamında, 2 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, "Şırnak Beytüşşebap kırsal alanında, 4 Temmuz 2022 tarihinde, Şırnak Bölge Komutanlığı koordinesinde, Beytüşşebap Jandarma Komando Alay Komutanlığı ile İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı jandarma özel harekat, jandarma komando ve güvenlik korucuları timlerince başlatılan J-SİHA destekli Eren Abluka- 17 operasyonu kapsamında, 2 bölücü örgüt mensubu 2 adet M-16 silah ve mühimmatlarıyla birlikte etkisiz hale getirilmiştir" denildi.

METİNA BÖLGESİNDE DE 2 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Milli Savunma Bakanlığı: Terörle ve teröristle mücadelemiz kararlılık, inanç ve yüksek bir motivasyonla devam ediyor. Kahraman Mehmetçik, Irak'ın kuzeyindeki Metina bölgesinde 2 PKK'lı teröristi daha etkisiz hâle getirdi.

KAYNAK: DHA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 3
  • fehm 1 yıl önce Şikayet Et
    bunlar komuta kademesi, bir kaç haftaya belli olur renkleri!. sayıları azaldıkça komuta kademesi daha fazla hedef oluyor.
    Cevapla
  • SELÇUK 1 yıl önce Şikayet Et
    chp üzülmüştür niye üzersiniz chp yi be ya
    Cevapla
  • Ümit 1 yıl önce Şikayet Et
    M.16 kullandıklarına göre; Gitti iki büyük baş. Emeği geçenlerden Rabb'im gani gani razı olsun.Toplum ve millet olarak devam haberlerini canla başla bekliyoruz.Bu hainlerin gebertildigini duymak insana yaşama sevinci veriyor.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yeniden Refah Partisi’nde aklın yolu bir: “Büyükşehirlerde destek Cumhur’a!”
Murat Kurum: İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır