Milyon liralık şirket patronunun cebinden bilet parası çıkmadı

'Demir Yumruk' operasyonunda gözaltına alınan, üzerine milyon liralık şirket kaydı bulunan ve akli dengesinin yerinde olmadığı için serbest bırakılan İbrahim D.'nin cebinde memleketine dönecek parası bulunmadığı anlaşıldı.

GİRİŞ 04.07.2022 09:57 GÜNCELLEME 04.07.2022 10:40
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Ankara Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, 10 aylık teknik ve fiziki takip sonucu demir-çelik sektöründe faaliyet gösteren 3 ayrı suç örgütüne yönelik 'Demir Yumruk' operasyonu düzenledi. Ankara merkezli 29 ilde düzenlenen operasyonda, aralarında İbrahim D.'nin de bulunduğu 323 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürdürülüyor. 

ÜZERİNE KURULAN ŞİRKET İLE 4 AYDA 210 MİLYON TL İŞLEM YAPILDI

'Demir Yumruk' operasyonu kapsamında Adana'da gözatına alınan ve akli dengesi yerinde olmadığı belirlenen İbrahim D.'nin üzerine açılan şirket ile ilgili inceleme yapıldı. Sokakta yaşayan ve akıl sağlığı yerinde olmayan İbrahim D.'nin üzerine açılan şirketten, 4 ayda 210 milyon TL'lik işlem yaptığı belirlendi. Şirketin, İbrahim D.'den alınan vekaletle açıldığı tespit edildi. Milyonluk şirketi olan İbrahim D., gözaltına alınıp Ankara'ya getirildiğinde üzerinde yırtık ve kirli kıyafetleri ile dikkati çekti.

NEZARETHANEDE YILAN ARADI

İbrahim D., nezarethanede çekilen görüntülerde yılan aradığını söyleyerek, sıradışı hareketlerde bulundu. İbrahim D., kendisine yöneltilen 'ne yapıyorsun' sorusuna ise 'Yılan var, onu arıyorum, pişirip yiyeceğim' diyerek tuhaf cevaplar verdiği görüldü. İbrahim D., emniyetteki işlemlerin ardından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

POLİSLER PARA TOPLAYARAK BİLET ALDI

Üzerine milyonluk şirket kurulan İbrahim D.'nin serbest bırakıldıktan sonra cebinde memleketi Adana'ya dönecek parası olmadığı anlaşıldı. Ankara Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şubesi'nde görevli polisler, İbrahim D. için aralarında para toplayarak otobüs bileti aldı.

KAYNAK: DHA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 25
  • Recep 1 yıl önce Şikayet Et
    İçim yanıyor bu ülkeyi yönetenler,kanun koyucular, Allah var,hesap sorar devleti devlet yapan adaletidir, çok ağır cezalar verin artık..
    Cevapla
  • Sivaslı 1 yıl önce Şikayet Et
    Aklı olmayan adamın üzerine şirket açılırken devlet nerede? Anan bilmem ne olandan sonra kapıyı kayım kitle der gibi olmuş bu Hemi de bu dengesi yerinde olmayan adamın üzerine şirket kuran çakalların geçmişi belli devlet niye tedbir almayıp bir yıl bekliyor
    Cevapla
  • Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Eeee veklaet kime verilmiş gidip onu alın.
    Cevapla
  • abdullah 1 yıl önce Şikayet Et
    vekaleti veren o noterdeki görevli ve müdürü hakkında ne işlem yapıldı acaba????
    Cevapla
  • Yorgun Yorumcu 1 yıl önce Şikayet Et
    adına 4 ayda 210 milyonluk işlem yapılan kişinin akli dengesi bozuk o zaman banka, vergi dairesi veya herhangi bu işlemlerle ilgili herhangi bir kamu kurumunun sistemi bi uyarı vermiyomu, avrupa kullanıyo bunu, orneğin banka hesabınızda alışılmışın dışında bi para trafiği olursa ve şüpheliyse anında müdahale ediliyo, bide videoda görünen para ve altın dışında bu hırsızlar yurtdışına neler kaćırdı onların tespiti yapılıp geri alınabilecekmi?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kelime-i Tevhid bayrağı taşıyan gence saldırmıştı! O gencin ilk ifadesi ortaya çıktı
İmamoğlu'ndan tepki çeken Hamas çıkışı!