Yalanı mahkemece tescillenen CHP sessiz kaldı: Sosyal medya yıkıldı

Mahkeme yalan nedeniyle CHP'yi tazminat ödemeye mahkum ederken gelişme sonrası partiden herhangi bir açıklama yapılmaması dikkat çekti. Yalanı tescillenen CHP'nin bu tutumu sosyal medyada gündem oldu.

Yalanı mahkemece tescillenen CHP sessiz kaldı: Sosyal medya yıkıldı
Yalanı mahkemece tescillenen CHP sessiz kaldı: Sosyal medya yıkıldı
GİRİŞ 04.07.2022 23:46 GÜNCELLEME 05.07.2022 03:06
Bu Habere 40 Yorum Yapılmış

Hazine ve Maliye Eski Bakanı Berat Albayrak'ın açtığı dava, CHP'nin '128 milyar dolar' kampanyasının iftiradan ibaret olduğunu ortaya çıkarmıştı.

YAKIN SİYASİ TARİHİN EN BÜYÜK İFTİRASI MAHKEMEYE TAKILDI

Göktaş, geride kalan hafta içinde yaptığı açıklamada, "Yakın siyasi tarihin en büyük iftirası "128 milyar dolar yalanını" konu alan dava hakkında Türk mahkemeleri nihai kararını vermiştir. Davalı Cumhuriyet Halk Partisi'nin Sn. Berat Albayrak'a attığı iftiralar nedeniyle tazminat ödemeye mahkum olduğunu kamuoyuna bildiririz." demişti.

TAZMİNAT ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLERE VERİLECEK

Tazminat miktarının 60 bin lira olduğu ve Albayrak tarafından Türkiye Şehit Yakınları ve Gaziler Dayanışma Vakfı'na bağışlanacağı vurgulanmıştı.

YALANI TESCİLLENEN CHP'DEN ÇIT YOK!

Mahkeme yalan nedeniyle CHP'yi tazminat ödemeye mahkum ederken gelişme sonrası partiden herhangi bir açıklama yapılmaması dikkat çekti. Yalanı tescillenen CHP'nin bu tutumu sosyal medyada gündem oldu.

Konuya ilişkin '#YalancıCHP' hashtag'i ile on binlerce tweet atıldı. Paylaşımlar, kısa sürede Türkiye gündeminde 1. sıraya yükseldi.

TÜRKİYE İLE DE SINIRLI KALMADI: CHP'NİN YALANI DÜNYA GÜNDEMİNDE

Türkiye'de gündem olan paylaşımlar, kısa sürede dünya gündemine de girdi.

Gülşah Kerimoğlu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Haber7.com sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı.
YORUMLAR 40
  • misafir1 1 yıl önce Şikayet Et
    Kaç oldu Kılıçdaroğlu,nun yalanları .Bu kafa ile giderse sayın Kılıçdaroğlu ve CHP çok tazminat öderler.
    Cevapla
  • Guaidoglu 1 yıl önce Şikayet Et
    Adamlar havuz kurdu. Her milletvekili oraya para yatiriyor. Yani problem yok. Kafa ayni kafa kiyamete kadar ödeyebilirler. Sadece bunlari secen kafalari anlamiyorum.
    Cevapla
  • Vanlı 1 yıl önce Şikayet Et
    Chp ülkemizi yönetemez yalan atda bu kadar büyük de olmasın. alıştık chp nin yalanlarına paranız çok yalana devam edin
    Cevapla
  • emre19 1 yıl önce Şikayet Et
    Chp ye verilen gorev yalan olup,olmadigi degil, camur at izi kalsin siyaseti, adamlar gormuyormuyuz ne zorlukla meydana gelen,anka parki uc yil gecmesine ragmen saglam devraldigi parki ayakta curuttu hicbirsucu olmayan melih gokcegi suclayip vatahahini ilan ediyorlar.o park herseyden onemlisi yesil alan otlar temizlenip agaclarin her ay duzenli sulanmasi gerekirdi bunuda mevcut belediyebaskani bakmasi gerekirdi.boyunca otaverdi.Ankaralilarda bunu yutacakmi. Simdiden yavas Beypazarinin yolunu tutsa iyi olur.
    Cevapla
  • salih 1 yıl önce Şikayet Et
    Ahlaksız chp yalanı bile beceremiyor,ülke yönetecekmiş.
    Cevapla
  • Sezai 1 yıl önce Şikayet Et
    Kemalvediyeryardakcıları.yalanı.ayetgibi okuyorlar..bu yalanada.kendileri gibidengesi bozuklarda inanıyorlar.bunlardan adam olmaz satılmıs abd.uşakları.hepsi hazımsızlık cekiyorlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
DEM Parti'den Türk bayrağı ve İstiklal Marşı skandalı! 2 Belediyeye soruşturma başlatıldı
IMF'den Türkiye açıklaması