Marmaris'te paspasla kovalandı! Köpek balığı değilmiş

Sosyal medyaya düşen görüntülerde halk plajında köpek balığı sanılan bir canlıya paspas sopasıyla müdahale ediliyordu. Marmaris Belediyesi görüntülerdeki balığın Akdeniz Zarganası türündeki zararsız bir hayvan olduğunu açıkladı.

GİRİŞ 05.07.2022 07:19 GÜNCELLEME 05.07.2022 09:49
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Sosyal medyaya düşen görüntüler Muğla'nın Marmaris Belediyesi'ni açıklamaya yapmaya zorladı. 

Viral olan videoda birkaç kişi halk plajında insanların arasında gezen bir balığa paspas sopasıyla müdahale ediyor. Bir kısmı görülen hayvan aldığı darbelerden sonra sahilden uzaklaşıyor. 

KÖPEK BALIĞI DEĞİL

Marmaris Belediyesi konuya ilişkin açıklamalarda bulundu. Belediyenin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda söz konusu canlının köpek balığı olmadığı belirtildi. 

Belediye'den yapılan açıklamalarda şu ifadelere yer verildi: 

Halk plajında görülen ve köpekbalığı zannedilen balığın Akdeniz Zarganası olduğu anlaşılmıştır. Uzmanlara göre zararsız bir hayvandır. Bu yüzden denize girerken yanınıza paspas sopası almanıza gerek yoktur.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 22
  • Recep YÜKSEL 1 yıl önce Şikayet Et
    Uzaylıları taş ile kovalarız, köpekbalığını fırça sapı ile döveriz yunanı kazma kürek ile denize dökeriz. Bize TÜRK derler. Canım memleketim. Bu ülke bu millet harika ya.
    Cevapla
  • Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Bizde yedik. Bal gibi köpekbalığı
    Cevapla
  • osman 1 yıl önce Şikayet Et
    ha köpek balığı ha köpek... sopa uygun.;))
    Cevapla
  • gökhan 1 yıl önce Şikayet Et
    sabahtan beri yorumuza gülüyorum ne kadar komik.
    Cevapla
  • Sobe 1 yıl önce Şikayet Et
    Köpekbalığı,türklerin olduğu yerlerde yüzmemesi gerektiğini öğrenmiştir artık. Türkler,köpekbalığı görünce telaş yapıp kaçan diğer milletlere benzemez, vuru verir köpekbalığının kafasına paspas sopasını hayvan kaçacağı yeri şaşırır böyle. Tanklara kafa tutan bu millete köpekbalığı ne yapsın daa!
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Her ihtimale karşı şezlongun yanında bir adet Haydar Sopa veya Beyzbol sopası bulundurmakta fayda olabilir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP'li belediyelere kritik soru! Bu vaatleri ne zaman vereceksiniz?
Taceddin Kutay ve küçük kızına Kadıköy'de saldırı! 28 Şubat yeniden hortladı