Mahkemeden flaş karar: CHP'nin '128 milyar dolar' yalanı tescillendi!

CHP'nin son yıllardaki en kirli algı operasyonunun çöktüğü bir kez daha tescillendi. Mahkeme '128 milyar dolar' yalanı nedeniyle CHP'yi 60 bin liralık tazminata mahkum ederken üst mahkeme ana muhalefet partisinin yaptığı itirazı reddetti.

Mahkemeden flaş karar: CHP'nin '128 milyar dolar' yalanı tescillendi!
Mahkemeden flaş karar: CHP'nin '128 milyar dolar' yalanı tescillendi!
GİRİŞ 05.07.2022 13:25 GÜNCELLEME 05.07.2022 13:25
Bu Habere 52 Yorum Yapılmış

Hazine ve Maliye Eski Bakanı Berat Albayrak'ın avukatı İsa Sinan Göktaş Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"CHP yöneticileri tarafından senaryosu yazılan yakın siyasi tarihin en büyük iftirası "128 milyar dolar" yalanı, daha önce kamuoyuna duyurduğumuz üzere, CHP'nin tazminat ödemeye mahkûm edilmesiyle sonuçlanmıştır. CHP tarafından yapılan itiraz ise üst mahkemece reddedilmiştir.

Ana muhalefet partisi, her alanda "yalan ve iftira" üzerine politikalar üretmekte, bağımsız yargı tarafından tescillenen yalanlarına devam etmekte,hedefe koydukları kişilere karşı hiçbir etik değer gözetmeksizin saldırmakta ve bu uğurda yalanı dahi meşru görmektedir.

Önceki basın açıklamamızda ifade ettiğimiz üzere; davalı CHP'den tahsil edilen tüm bedelin, Sn. Berat Albayrak tarafından Türkiye Şehit Yakınları ve Gaziler Dayanışma Vakfı'na bağışlandığını kamuoyuna saygılarımızla bildiririz."

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 52
  • sarıçiçek. 1 yıl önce Şikayet Et
    ey CHP sen nekadar haysiyetsiz onursuz partisin...
    Cevapla
  • Tepki 1 yıl önce Şikayet Et
    Verdiğiniz trajikomik cezalarla bir 60 tane daha üretirler,emsal teşkil edecek ceza verilmeli ki bir daha uyduruk yalan haber yapılırken 160 kere düşünülsün.Bu gün yarın yeni bir yalanla tekrar gündemdeler.Bu işin sonu gelecek gibi gözükmüyor..!
    Cevapla
  • hakan 1 yıl önce Şikayet Et
    Doğrusunu TV de söyleme cezası verilmeliydi.
    Cevapla
  • millet 1 yıl önce Şikayet Et
    Adamlar safiii yalan makinesi vay bunların peşinden gidenlere yazık
    Cevapla
  • dedeoğlu 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu konuda; CHP ve payandalarının millete ve hatta kendi tabanına bir Özür borcu yokmu. Ne olur bir kez özür dileyinde, herşeye rağmen sizinde insani duygularınızın olduğunu anlayalım ve dişimizi kıralım.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Eda Nur'un cemevindeki cenazesine CHP'den katılım olmadı! İBB kan parası mı teklif etti?
İngiltere'den Hamas sürprizi! Teklifi duyurdular: Umarım kabul ederler