Beton mikserinden kopan 200 kiloluk parça işçinin başına düştü

Karaman'da, basketbol sahasının zeminine beton dökülürken mikserden kopan yaklaşık 200 kiloluk boru, işçi Rıfat Kılıç'ın (50) başına düştü. Ağır yaralanan Kılıç, hastanede tedaviye alındı

Beton mikserinden kopan 200 kiloluk parça işçinin başına düştü
Beton mikserinden kopan 200 kiloluk parça işçinin başına düştü
GİRİŞ 06.07.2022 12:19 GÜNCELLEME 06.07.2022 12:19

Olay, Kazım Karabekir Paşa Mahallesi Molla Fenari Caddesi'ndeki Kemal Kaynaş Stadyumu önünde bulunan açık basketbol alanında meydana geldi.

Basketbol sahalarının zemin betonu atılırken, beton mikserinin borusunun bir kısmı kopup baretsiz çalışan Rıfat Kılıç'ın başına düştü. Başına aldığı darbeyle ağır yaralanan Kılıç yere yığıldı.



İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kılıç, olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulansla Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan Rıfat Kılıç’ın durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Olay yeri inceleme ekipleri kazanın yaşandığı alanda ve mikser üzerinde detaylı inceleme yaptı.

KAYNAK: DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Anadolu Ajansı 31 Mart'ta nasıl bir mesai yapacak?
Anadolu Alimler Birliğinden seçim açıklaması! İstanbul'a dikkat çekti