15 Temmuz'u unutturmayacak sergi: Ezilen Araç ve Özgürlük ve Direniş Hafızası

15 Temmuz Derneği, FETÖ'nün hain darbe girişimine ilişkin sergi açıyor. Sergide darbeciler tarafından ezilen araçla birlikte fotoğraflar sergilenecek.

15 Temmuz'u unutturmayacak sergi: Ezilen Araç ve Özgürlük ve Direniş Hafızası
15 Temmuz'u unutturmayacak sergi: Ezilen Araç ve Özgürlük ve Direniş Hafızası
GİRİŞ 06.07.2022 17:12 GÜNCELLEME 06.07.2022 17:12

15 Temmuz Derneği hain darbe girişiminin yaşandığı gece darbecilerin kullandığı tankların altında kalan araçları envanterine kattı. Bu araçları her yıl farklı meydanlarda sergileyen dernek, böylece o gece yaşanan dehşeti hafızalarda diri tutmayı amaçlıyor. Ayrıca darbe girişiminin birinci yıl dönümünde gerçekleştirilen “O An” Fotoğraf ve Video Yarışmasında dereceye giren fotoğraflar, ezilen araçlarla birlikte sergileniyor. Ezilen Araç & “Özgürlük ve Direniş Hafızası” Fotoğraf Sergisi Güngören’de milletimizle buluşarak 15 Temmuz ruhunu diri tutuyor.

Bu yıl yine farklı yerlerde düzenlenecek olan sergilerin ilki Güngören Belediyesi işbirliği ile gerçekleşiyor. 7 Temmuz Perşembe günü saat 16.00’da Haznedar 15 Temmuz Parkı’nda yapılacak olan serginin açılışını Güngören Kaymakamı Zeyit Şener, Güngören Belediye Başkanı Bünyamin Demir, 15 Temmuz Derneği Başkanı İsmail Hakkı Turunç ve derneğin yönetim kurulu üyeleri yapıyor

İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Fatih Sondaj Gemisi, Göktepe-1 kuyusunda sondajına başladı
Anadolu Ajansı 31 Mart'ta nasıl bir mesai yapacak?