Öldürülen doktor Ekrem Karakaya ile ilgili kahreden bayram detayı

Konya Şehir Hastanesi'nde güvenlik görevlisi tarafından vurularak öldürülen Kardiyoloji Uzmanı Dr. Ekrem Karakaya ile ilgili kahreden bir ayrıntı ortaya çıktı.

GİRİŞ 08.07.2022 08:31 GÜNCELLEME 08.07.2022 11:19
Bu Habere 41 Yorum Yapılmış

Silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Dr. Ekrem Karakaya’nın kardeşi Mehmet Murat Karakaya, Kayseri’nin Develi ilçesinde düzenlenen cenaze töreninden sonra açıklamada bulundu.

KAHREDEN BAYRAM AYRINTISI
Kardeşinin 23 yıllık doktor olduğunu ifade eden  Mehmet Murat Karakaya, şu ifadeleri kullandı;

"Önlüğünü giydiğinden bu güne kadar 7/24 çalıştı, tüm Develi, Kayseri halkı, daha sonra çalıştığı Karabük, Konya halkı şahit. Biz kardeşimizle yılda 10 gün bile tatil yapamadık, vakit geçiremedik.

Geçen hafta pazar günü bir görüşme yaptık, ‘Bayram izni almayacak mısın ağabey?’ dedim. ‘Alamayacağım, nöbetlerim var’ dedi. Çarşamba günü şehit oldu. Sağlık bakanımız geldi, cumhurbaşkanımız aradı, hepsinden Allah razı olsun. Ekrem kardeşimiz gerçekten çalıştı, gayret gösterdi.

Bir resmi hastası varsa bir de gayrı resmi hastası vardı. Ayak ağrılarından tutun da boğaz ağrılarına kadar her soran kişiye cevap verir, ilgisiz kalmazdı. Biz kendisinden memnunduk, Kayseri gurur duyuyordu. Rabbim rahmet eylesin"

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 41
  • Murat 1 yıl önce Şikayet Et
    Doktor olmak zor iş . Ama gerçek doktor olmak çok daha zor
    Cevapla
  • Abdülbaki Yeşil 1 yıl önce Şikayet Et
    Şehit kardeşimize Allah cc rahmet etsin mekanı cennet olsun. İmtihan dünyası biri cennete diğeri cehenneme olayın özü bu. Dünya sınav yeri herkes bir kaderi yaşıyor mesele nu kaderde senin akıbetin.
    Cevapla
  • Laf ebesi 1 yıl önce Şikayet Et
    Nasıl şehit asker polisimize hdp lileri kabul etmiyorsak onlara eylem yaptırmayıp slogan attırmıyorsak bu mssleki şehid doktor kardeşjmizide ttb ye alet ettirmeyin ona yem yaptırmayın. Mimarlar odası ,türk tabibler odası vs,bunlar ifsatçı,fırsat vermeyin
    Cevapla
  • Muammer 1 yıl önce Şikayet Et
    Böyle güzel bir insanı TTB 'ye yem etmeyin.Onların istismarına fırsat vermeyin.Allah rahmet eylesin.
    Cevapla
  • Ruha güneş 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet etsin mekanı cennet olsun inşallah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
BMGK'de tarihi Filistin oylaması! ABD tarihe geçecek kararı veto etti!
Ukrayna, Kırım'daki Rus S-400 sistemlerini vurdu