D-650’de yolcu otobüsü ile kargo kamyonu çarpıştı: 2 yaralı

Sakarya D-650 karayolu Geyve ilçesinde yolcu otobüsü ile kargo kamyonunun çarpışması neticesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

D-650’de yolcu otobüsü ile kargo kamyonu çarpıştı: 2 yaralı
D-650’de yolcu otobüsü ile kargo kamyonu çarpıştı: 2 yaralı
GİRİŞ 09.07.2022 03:00 GÜNCELLEME 09.07.2022 03:00

Kaza, Sakarya-Bilecik D-650 karayolu üzeri Alifuatpaşa Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İ.O. idaresindeki 07 ALN 353 plakalı şehirlerarası yolcu taşımacılığı yapan otobüs ile Y.C. idaresindeki 34 EZD 731 plakalı kargo kamyonu çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile otobüs içerisinde bulunan S.A. ve Y.Y. isimli 2 kişi yaralandı. Konunun haber verilmesi üzerine bölgeye itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Bölgeye ulaşan itfaiye ekiplerince otobüs içerisinde sıkışan yaralı kurtarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi. Yaralılar olay yerindeki ilk müdahaleleri sonrasında hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza sebebi ile Bilecik istikameti ulaşıma kapandı. Ekiplerin tek şeritten sağladığı ulaşım, bir süre sonra araçlarında yoldan kaldırılması ile birlikte tekrardan normal seyrine döndü. Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

Gülşah Kerimoğlu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Haber7.com sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Sokak ortasında 10 yaşındaki kız çocuğunu dövdü! Tepkiler sonrası çocuğunu bırakıp gitti
PYD elebaşı Salih Müslim'in eşinden teröristbaşı Abdullah Öcalan hakkında skandal ifadeler