Ankara'da taksiciyi yaralayıp gasp eden 2 şahıs yakalandı

Ankara’nın Çankaya ilçesinde ticari taksi şoförünü önce yaralayıp sonrada gasp eden 2 zanlı, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri yakalandı.

Ankara'da taksiciyi yaralayıp gasp eden 2 şahıs yakalandı
Ankara'da taksiciyi yaralayıp gasp eden 2 şahıs yakalandı
GİRİŞ 11.07.2022 21:29 GÜNCELLEME 11.07.2022 21:29

Edinilen bilgiye göre, Çankaya Yakupabdal Mahallesi'nde dün meydana gelen olayda, ticari taksi şoförü E.Y., Ankara şehir merkezinden yolcu olarak aldığı 2 şahıs tarafından bıçaklanarak ağır yaralandı. Şahıslar taksiyi ve sürücünün cüzdanı çalarak kayıplara karışırken, yol kenarında yaralı halde bulunan E.Y. ise hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Ankara İl Jandarma Komutanlığı ekipleri olayın faillerinin yakalanması için Ankara İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri ile çalışma başlattı. İl Emniyet Müdürlüğü sorumluluk sahasında aynı gün meydana gelen başka bir taksinin yağmalanması ve taksi şoförünün yaralanması olayının faili olan B.M., işlediği suçu emniyet ekiplerine itiraf etti. B.M., Çankaya Yakupabdal’da yağma ve adam yaralama olayını da kendisinin işlediğini ve bu olayda yanında B.Y.’nin olduğunu belirtmesi üzerine B.Y. isim şahıs da jandarma ve emniyet birimlerinin ortak çalışmasıyla yakalandı.

Öte yandan gasp edilen ticari taksi ise Karapürçek Mahallesinde yanmış halde bulundu. Gözaltına alınan şahısların adli işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

KAYNAK: İHA
Gülşah Kerimoğlu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Haber7.com sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Fenerbahçe-Beşiktaş! CANLI
Başkan Erdoğan, fotoğraf çektirmek için yanına gelen vatandaşa sigarayı bıraktırdı!