Trabzon'da plajda gencin kahreden ölümü! Direğe yaslanınca...

Trabzon'da Yalıncak Halk Plajı'nda bir genç akılalmaz bir şekilde hayatını kaybetti. Aydınlatma direğine yaslanınca yere yığılan Mustafa Uzun, vatandaşların ihbarıyla gelen sağlık ekiplerince kaldırıldığı hastanede kurtarılamadı.

Trabzon'da plajda gencin kahreden ölümü! Direğe yaslanınca...
Trabzon'da plajda gencin kahreden ölümü! Direğe yaslanınca...
GİRİŞ 13.07.2022 10:30 GÜNCELLEME 13.07.2022 11:02
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Trabzon'da plajda elektrik akımına kapılan genç hayatını kaybetti. Büyükşehir Belediyesi inceleme başlatılan ölümle ilgili açıklama yaptı.

AA'nın haberine göre, Kurban Bayramı'nın ikinci günü gece saatlerinde Ortahisar ilçesine bağlı Yalıncak Mahallesi'ndeki Trabzon Büyükşehir Belediyesi Halk Plajı'na gelen Mustafa Uzun (20), aydınlatma direğine yaslanınca yere yığıldı.

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Uzun'un elektrik akımına kapıldığı fark eden çevredekiler durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerinde yapılan müdahalenin ardından hastaneye kaldırılan Uzun, hayatını kaybetti.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDEN AÇIKLAMA

Öte yandan, konuya ilişkin Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"İlimiz Ortahisar ilçesi Yalıncak Mahallesi'ndeki Büyükşehir Belediyesi Halk Plajı'nda 12 Temmuz saat 02.00 sularında meydana gelen kaza ve neticesinde bir vatandaşımızın hayatını kaybetmesi hepimizi derinden üzmüştür. İlk belirlemelere göre aydınlatma direğinden kaynaklanan elektrik kaçağı nedeniyle meydana geldiği değerlendiren kaza ve ölüm olayıyla ilgili olarak hem adli makamlarca soruşturma başlatılmış hem de Büyükşehir Belediyemiz tarafından idari soruşturma açılmıştır. Kazada vefat eden Mustafa Uzun kardeşimize Allah'tan rahmet, ailesi ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz."

KAYNAK: AA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 10
  • ADALET 1 yıl önce Şikayet Et
    Elektrik dağıtım ve bakımını üstlenen şirket tek sorumlu parayı alırken söke söke alıyorlar milletten bakım yaparken ortalarda yoklar ailesi hem belediye hemde dağıtım şirketi hakkında maddi manevi dava açmalı sorumlu kimse cezasını çekmeli
    Cevapla
  • ilkerkd 1 yıl önce Şikayet Et
    bu kadar basit yani derinden üzüldük ailesine baş sağlığı diledik tamam oldu. o direğin elektriğini doğru düzgün bağlatmayan ne olacak
    Cevapla
  • ASLI 1 yıl önce Şikayet Et
    Belediyelerde çalışan işçilerin çoğu işin ehli değil belediyeler rastgele işçi alıyor sonra saçma sapan kesilmiş/döşenmiş kaldırım taşları, elektrik kaçağı olan direkler, yağmurda suyunun gitmediği mazgallar, yarım yamalak süpürülen sokaklar oluyor. İşçilerde nasılsa uyaran yok deyip işlerini yarım yamalak yapmamalı onlarda istese özenerek yaparlar. Allah rahmet eylesin ailesine sabır versin.
    Cevapla
  • Ömer bey 1 yıl önce Şikayet Et
    türk milletinin iş yaparken bişi olmaz mantığı
    Cevapla
  • Bamsı 1 yıl önce Şikayet Et
    her nefis ölümü tadacaktır. Allah iman dan ve islam dan ve edepli ölmek nasip etsin cümlemize
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar duyurdu! Bayraktar TB3'te heyecanlandıran gelişme! TCG Anadolu...
İsrail'den hadsiz paylaşım! Erdoğan'ı hedef aldılar! Türkiye'den çok sert tepki