Küçükçekmece'deki darp ve kaçırma olayına ilişkin iki kardeş tutuklandı

Küçükçekmece'de kendilerine borcu olduğunu iddia ettikleri kişiyi darbederek kaçırdıkları ileri sürülen ve adli kontrolle serbest bırakılan iki kardeş, savcılığın itirazının ardından tutuklandı.

GİRİŞ 14.07.2022 01:39 GÜNCELLEME 14.07.2022 01:39
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

Yeşilova Caddesi'nde önceki gün bir kişinin iki şüpheli tarafından darbedilerek zorla bir araca bindirildiği ihbarı üzerine polis ekiplerince çalışma başlatıldı.

Kaçırma olayına karışan kişilerin ''uyuşturucu madde kullanma'' ve ''trafik güvenliğini tehlikeye sokma'' suçlarından 6 ayrı kaydı bulunan Ferhat Ö. ile ''uyuşturucu madde kullanma'', ''kasten yaralama" "6136 Sayılı Ateşli Silahlar Kanunu'na muhalefet" ve ''nitelikli dolandırıcılık'' suçlarından 5 ayrı kaydı olan kardeşi Fırat Ö. olduğu tespit edildi.

Yapılan inceleme sonucu kimliği belirlenen Ertan M'nin kaçırıldıktan sonra bir iş yerine götürüldüğünü tespit eden ekipler, düzenledikleri baskınla şüphelileri yakaladı.

Şüphelilerin emniyetteki ifadelerinde Ertan M'nin daha önce yanlarında çalıştığını ve kendilerine 9 bin lira borcu olduğunu söyledikleri öğrenildi.

Gözaltındaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen iki şüpheli, nöbetçi hakimlikçe adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Savcılığın itirazı üzerine yeniden gözaltına alınan şüpheliler tutuklandı.

KAYNAK: AA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 26
  • Unutamayacağız 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu hükümeti asla unutulmayacak... Planlı bir şekilde İçine ettiği adalet, sağlık ve ekonomi ile hep hatırlanacak...
    Cevapla
  • edi 1 yıl önce Şikayet Et
    son bir iki yılda adleti provake eden bir suru hakim gördük bu sonuncu olmiyacak savcılığın mudahalesiyle yurumez bu tarz karar veren hakimlerde yaptrım uygulanmalı açık net...
    Cevapla
  • öfke 1 yıl önce Şikayet Et
    Adalet bu anayasa olduğu sürece türkiyede yok bakırköy adliyenin kapısında bize tuzak kurup 1 saat beklemişler biz gelince bize saldırdılar bir çocuğum sakat kaldı onca polis kameraya rağmen bize ceza verdiler
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    W değilde v yi kullanırsak daha hayırlı bir iş olur yusuf kardeş.
    Cevapla
  • haydi bre 1 yıl önce Şikayet Et
    Kabilemiyiz biz ya hu...Bu ne gevşeklik..Aaaaa işe bakın iki tane AYI inmiş şehire insanlara saldırıyor ve yakalanıyor ama daha sonra salıveriliyor ...Yahu AYI bunlar AYIIII...İnine sokacaksın kalacak ininde..Ne işi var AYILA rın şehirlerimizde....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Lexus LBX Türkiye'de satışta! B-SUV markanın en ucuz modeli oldu
Süper Lig'de teknik direktör kıyımı! İnanılmaz rakam...