Cüneyt Arkın'ın ismi Çankaya'da yaşatılacak

Çankaya Belediye Meclisi, tüm partilerin ortak önergesi ile Çankaya'da yapılacak bir parka veya merkeze, Cüneyt Arkın'ın isminin verilmesini oybirliği ile kabul etti.

Cüneyt Arkın'ın ismi Çankaya'da yaşatılacak
Cüneyt Arkın'ın ismi Çankaya'da yaşatılacak
GİRİŞ 16.07.2022 02:05 GÜNCELLEME 16.07.2022 02:05
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Çankaya Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Çankaya Belediye Meclisi, tüm partilerin ortak önergesi ile ilçede yapılacak bir parka veya merkeze, 28 Haziran'da hayatını kaybeden ünlü sinema sanatçısı Cüneyt Arkın'ın isminin verilmesini oy birliği ile kabul etti.

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Cüneyt Arkın'ın hiçbir zaman duruşundan ve aydınlanmadan ödün vermeden yaşayan bir çınar olduğunu belirterek, "Çok değerli sanatçımız Cüneyt Arkın'ı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Meclisimiz de tüm partilerin ortak önerisi ve oy birliği ile Cüneyt Arkın adını Çankaya'da yaşatmak için adım attı. Cüneyt Arkın'ın değerlerini ve anılarını Çankaya'da yaşatmaya devam edeceğiz. Cüneyt Arkın'ın adını Çankaya'da yaşatmak bizim için büyük bir onurdur." ifadelerini kullandı.

Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Zeki Topçuoğlu 1 yıl önce Şikayet Et
    Yaşayan ustaların isimlerinin de böyle yerlere verilmesiyle ilgili yazdığım öneri demek ki işinize gelmedi. Vay bee...
    Cevapla
  • Olguncan 1 yıl önce Şikayet Et
    İsmi "Tıp merkezine veya Sağlıkocağı'na verilebilir,çokta güzel olur,Kendiside bir doktordu...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Son yapılan anket ortaya çıktı! CHP iktidar olur mu?
ABD'de gençler tekbir getirerek Filistin'e destek oluyor