#TeşekkürlerErdoğan etiketi Twitter’da gündem oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Kabine Toplantısı sonrası öğrencilere verdiği peş peşe müjdelerin ardından #TeşekkürlerErdoğan tagı kısa sürede Türkiye gündeminde birinci sıraya yükseldi.

GİRİŞ 18.07.2022 20:36 GÜNCELLEME 18.07.2022 20:39
Bu Habere 73 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın üniversite mezunlarının Kredi Yurtlar Kurumu’ndan (KYK) aldıkları öğrenim kredisi borçlarını, faiz eklenmeden sadece ana parayla ödemeleri kararı aldıklarını açıkladı. Erdoğan’ın konuşmasının ardından "Teşekkürler Erdoğan" etiketi sosyal medyada gündem oldu.

Taga kısa bir süre içinde 55 binden fazla tweet atıldı.

Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 73
  • Burak 1 yıl önce Şikayet Et
    KYK borcunu yapılandırıp hala ödemesi devam eden yapılandırma faizlerinin de kaldırılması gerekmez mi?
    Cevapla
  • Caner CEYLAN 1 yıl önce Şikayet Et
    Bazı kişilerin nedü belirsiz vakıflara derneklere bağış yaparlar paranın nereye gitti belirsiz.. KYK yardım derneği kurulsun bağışlarla bu milletin evlatları borcunu düşüneceğine dersini düşünür üretime katkısı olur severek çalışır.
    Cevapla
  • ALİ veli 1 yıl önce Şikayet Et
    Çok ders düşünüyorlar milyon öğrenci var kaçı ders peşinde 10 larca üniversite var ne icat ettiler dünya sıralamasında kacıncı sırada üniversiteler
    Cevapla
  • Tosun yavuz 1 yıl önce Şikayet Et
    Ödemedim, ödemeyi de düşünmüyorum. Bu zamana kadar ödediğimiz birçok şeyi devlet sildi. Olan biz ödeyenlere oldu. 5 trafik cezam var ödemedim. Ödeyecektim defterdarlıktaki memur af gelecek ödeme dedi. Kerizmiyim ben.
    Cevapla
  • Hazar 1 yıl önce Şikayet Et
    Sen keriz değil başka birşey son ama yazamam buraya
    Cevapla
  • kadir keskin 1 yıl önce Şikayet Et
    sen olayı yanlış anlamışsın kardeşim...sadece faizler siliniyor, borcun aslını ödüyorsun, hep böyle oldu bu güne kadar...
    Cevapla
  • arif 1 yıl önce Şikayet Et
    hain diyelim, parasını vergisini ödeyenler sayesinde bu devlet var onlar keriz mi?
    Cevapla
  • Magdur 1 yıl önce Şikayet Et
    Valla bende ödemedim takı üstüme kayıtlı aracı satarken haciz koyduklarını gorunce ödedim kaçış yok yani
    Cevapla
  • sezer 1 yıl önce Şikayet Et
    böyle düşündüğüne göre evet kerizsin ! hem de en cahilinden
    Cevapla
  • cevdet 1 yıl önce Şikayet Et
    her bakanlar kurulu sonrası bir müjde lazım ,önümüzdeki haftaya ev sahibi olmak isteyen milyonlar için toki ön ödemeli satış kampanyası başlatmalı her ilde e devlet üzerinden evi olmayan herkes başvurabilecek herkes elindeki 50 bin 100 bin 200 bin 500 bin neyse verecek kalan miktar 15 yıl vade ile taksitlendirilecek konutlar hemen ihale edilip 3 ay içinde başlanacak 2 yılda teslim edilecek
    Cevapla
  • serdar 1 yıl önce Şikayet Et
    bu iş sene başında gündeme alındı çalışma başladı ama bir yetkili çıkıp açıklama yapmadı.muhalefet konu olgunlaşınca gündeme getirdi pirimi kaptı. biz söyledik yaptılar hayırlı olsun.
    Cevapla
  • Kemal 1 yıl önce Şikayet Et
    Yine Tayyip vurdu, muhalefetten ses geldi.. Güzel.. Doğru yoldayız..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye öyle bir adım attı ki! Çok sayıda ülke harekete geçebilir...
Uğurcan Çakır ve Markus Gisdol arasında gerginlik