Şadi Yazıcı'dan Kılıçdaroğlu'na 'mavi ekran' uyarısı

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) ile ilgili sosyal medya paylaşımı yapan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na ‘Mavi ekran verdi’ temalı cevap verdi.

Şadi Yazıcı'dan Kılıçdaroğlu'na 'mavi ekran' uyarısı
Şadi Yazıcı'dan Kılıçdaroğlu'na 'mavi ekran' uyarısı
GİRİŞ 19.07.2022 01:13 GÜNCELLEME 19.07.2022 01:40
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Başkan Yazıcı’nın paylaşımda EYT ile ilgili yetki ve yeteneğin CHP liderinde olmadığı vurgulanırken, paylaşım içerisinde sorunu çözebilecek yetkili için bir barkod konuldu. Barkod akıllı cep telefonları ile okutulunca Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sosyal medya hesaplarına yönlenmesi sosyal medyada en çok beğenilen içerik oldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleştirilen Kabine Toplantısı'nın ardından millete seslendi. Cumhurbaşkanı Erdoğan "Kredi geri ödemelerinin herhangi bir enflasyona farkı ya da faiz oranı olmaksızın sadece alınan kredi tutarı üzerinden yapılmasını kararlaştırdık. Yani anapara. Kredi geri ödemesi yapan gençlerimiz faydalanacak" ifadelerini kullanarak milyonlarca öğrenciye müjdeli haberi verdi.

ŞADİ YAZICI'DAN KILIÇDAROĞLU'NA ''MAVİ EKRAN'' GÖNDERMESİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın müjdeli haberinin ardından Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, EYT’ler ile ilgili sosyal medya paylaşımı yaptı.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı da CHP Lideri Kılıçdaroğlu’na teknolojik bir cevap verdi. Başkan Yazıcı, bilgisayarların donanımsal bir sorunla karşılaştığı zaman mavi ekran hatası vermesi üzerine kurulu cevabında EYT ile ilgili yetki ve yeteneğin CHP liderinde olmadığı vurgulanırken, paylaşım içerisinde sorunu çözebilecek yetkili için bir barkod konuldu. Barkod akıllı cep telefonları ile okutulunca Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sosyal medya hesaplarına yönlenmesi sosyal medyada en çok beğenilen içerik oldu.

Gülşah Kerimoğlu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Haber7.com sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı.
YORUMLAR 8
  • Kalafatçı 1 yıl önce Şikayet Et
    Şadi Hocam ne çakmış ama.haahhaa.Zaten bir Tuzla lı olarak Şadi hocadan çok memnunuz.
    Cevapla
  • Mert 1 yıl önce Şikayet Et
    O loading görüntüsünü bile araklamışlardir çapsizlar :))
    Cevapla
  • vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    belediye başkanı da cevap veriyorsa kemal geliyor galiba
    Cevapla
  • vatandas 1 yıl önce Şikayet Et
    adam yetenek konusunda sizin üstünüze yok anladin sen onu
    Cevapla
  • TEOMAN 1 yıl önce Şikayet Et
    belediye başkanı seviyesinde bile değil ama biri cevap vermeli. KK ancak geri geri gelir.
    Cevapla
  • adam 1 yıl önce Şikayet Et
    temmuz sabahında bizi gulumsettinya ..rabbim razı olsun..kardes adamın ne yeteneği var...
    Cevapla
  • Bafrali 1 yıl önce Şikayet Et
    İstanbul a şadi başkan yakışır tuzlayı bilenler en son ne hale geldiğini daha iyi bilir istanbul çağ atlar . İnsallah Sadi başkan ibb nin başkanı olur
    Cevapla
  • ahmett 1 yıl önce Şikayet Et
    gu,el olmus.elinize saglik.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Paşinyan: 1915 travmasını atlatmalıyız
İspanya, 4 ülke ile aynı anda Filistin devletini tanımayı planlıyor