Şentop'tan serbest bırakılan Gannuşi'ye geçmiş olsun mesajı

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Tunus Nema Derneği soruşturmasında serbest bırakılan Nahta Hareketi lideri ve feshedilen Tunus Meclisi'nin Başkanı Raşid el-Gannuşi'ye geçmiş olsun dileklerini iletti.

Şentop'tan serbest bırakılan Gannuşi'ye geçmiş olsun mesajı
Şentop'tan serbest bırakılan Gannuşi'ye geçmiş olsun mesajı
GİRİŞ 20.07.2022 03:37 GÜNCELLEME 20.07.2022 03:37

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Raşid Gannuşi'nin uzun süren bir duruşma sonrası serbest bırakılması takdire şayandır. Kendisine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum" sözlerini kullandı.

Siyasi mücadelelerin siyasetçiler arasında ve siyasi yöntemlerle yapılması, yargının siyasi mücadelenin aracı olmaması gerektiğini ifade etti.

KAYNAK: AA
Gülşah Kerimoğlu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Haber7.com sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsrail'de bir bakanın aracı daha kaza yaptı! Otomobil hurdaya döndü
Küçükçekmece'de hareketli saatler! Bıçaklı saldırgan bacağından vurularak yakalandı