Başkan Demir hastalığı ile ilgili açıklama yaptı

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, yapılan tetkikler sonucunda öğrendiği hastalığı için bir süre Ankara'da tedavi göreceğini açıkladı.

Başkan Demir hastalığı ile ilgili açıklama yaptı
Başkan Demir hastalığı ile ilgili açıklama yaptı
GİRİŞ 21.07.2022 02:59 GÜNCELLEME 21.07.2022 02:59
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, bir süredir devam eden bacak ağrısı şikayeti nedeniyle hastaneye başvurdu. Hastanede yapılan kontrollerde akciğerinde bir tümöre rastlandı. Bugün makamına gelen Başkan Mustafa Demir, kente yatırım için gelen yabancı iş adamları ile bir toplantı gerçekleştirdi. Başkan Demir, toplantının ardından ileri tetkik ve tedavi için Ankara’ya gitti. Başkan Demir’in yerine Meclis Başkan Vekili Nihat Soğuk’un vekalet edeceği öğrenildi.

Başkan Demir sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Yaklaşık bir aydır bacağımda hissettiğim ağrılar üzerine gittiğim Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde yapılan tetkikler sonucu öğrenmiş olduğum hastalığımın kesin teşhis ve tedavisi için bir süre Ankara'da bulunacağım. Desteğini her zaman yanımda hissettiğim siz kıymetli hemşehrilerimin duaları ile bu süreci en kısa zamanda atlatacağıma inanıyorum. Bu vesile ile hepinizi gönülden selamlıyor, dualarınızı bekliyorum" dedi.

 

KAYNAK: İHA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 13
  • Yüksel ALKUŞ 1 yıl önce Şikayet Et
    Geçmiş olsun Allah Şifa versin amin.
    Cevapla
  • Samsunlu 1 yıl önce Şikayet Et
    Geçmiş olsun başkana. İnşallah tez vakitte iyileşir. Fakat 226 milyon TL harcanıp yapılan akıllı kavşak sistemi ile Samsun trafiği felç olmuş durumda. Millet eskiyi arar oldu. Hem bu kadar para harcandı hem de üstüne trafik sorunu ortaya çıktı. Akıllı kavşak ile millet evine dönemiyor artık.
    Cevapla
  • vatandaş samsunlu 1 yıl önce Şikayet Et
    Trafikteki geçici aksaklık akıllı kavşak sistemiyle ilgili değil. Sistem henüz faaliyete başlamadı. 1-2 gündür merkezde olan problem ana yolda yapılan yenileme ve asfaltlama çalışması. 15-20 güne biter inşallah yenileme. O zaman rahatlama olacaktır tarfikte. Başkanımıza geçmiş olsun...
    Cevapla
  • Filiz GEYİK 1 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim acil şifalar versin inşallah
    Cevapla
  • Mehmet Doğan 1 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim, Şafi ismiyle şifa verir İnşaallah !...
    Cevapla
  • Osman ŞEN 1 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim acil şifalar versin başkanım inşallah en kısa zamanda sağlığınıza kavuşmanızı Allah cc. den niyaz ediyorum dualarımız siz ve şifa bekleyen tüm hastalarımız için.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kassam Tugaylarından İsrail'e 'Rajum' sürprizi! İsrail karargahına peş peşe fırlatıldı
Süper Lig'e yükselme yarışında play-off hattı belli gibi!