İstanbullu gençlerden İmamoğlu'na tepki: Buralar eskiden yeşillikti!

İstanbullu gençler, Çırağan ve Emirgan Korusundaki ağaçlar başta olmak üzere yol kenarlarına 'dikey bahçe yerine grafiti' çalışması ile gündemden düşmeyen İBB Başkanı İmamoğlu'na sosyal medyadan tepki gösterdi.

İstanbullu gençlerden İmamoğlu'na tepki: Buralar eskiden yeşillikti!
İstanbullu gençlerden İmamoğlu'na tepki: Buralar eskiden yeşillikti!
GİRİŞ 21.07.2022 12:40 GÜNCELLEME 21.07.2022 12:53
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

İstanbul Büyükşehir Belediyesinin şehir genelinde kara yolu kenarındaki duvarlarda bulunan dikey bahçeleri kaldırması tartışmalara yol açmıştı.

İstanbullu gençler adlı, Çırağan ve Emirgan Korusundaki ağaçlar başta olmak üzere yol kenarlarına 'dikey bahçe yerine grafiti' çalışması ile gündemden düşmeyen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na sosyal medyadan tepki gösterdi. 

İstanbullu gençler adlı sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Burası eskiden yeşillikti, İmamoğlu mahvetti" denildi.

TRAFİK GÜRÜLTÜSÜ VE EGZOZ GAZINI EMİYORDU!

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Emin Birpınar, başlatılan çalışmayı sosyal medya hesabından eleştirerek şu ifadeleri kullanmıştı:

"İstanbul Büyükşehir Belediyesi bakımı zor ve pahalı diye yol kenarlarındaki yeşil alanlara alternatif bu boyalı çirkin duvarları sunmuş İstanbullulara!.. Keşke bunların yerine gürültü bariyeri yapsaydı daha çevreci ve fonksiyonel olurdu. Ümraniye Belediyesi yaptı, güzel de oldu."

Bakan Yardımcısı Birpınar paylaşımında, İBB'nin yaptığı grafiti ile Ümraniye Belediyesinin yaptığı gürültü bariyerlerinin fotoğraflarına da yer vermişti.

Üsküdar Belediyesi Başkanı Hilmi Türkmen de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şunları ifade etmişti:

"Bu sökülen bitkiler sadece doğa dostu bir peyzaj değildi. Trafik gürültüsü ve egzoz gazını emmesi için bilimsel bir yaklaşımla yapılmıştı. Sökülüyor, yerini kimyasal boya ve duvar alacak. 15 Temmuz Şehitler Köprüsü çıkışına yapılan bu uygulamayı kamuoyunun vicdanına bırakıyorum."

İBB Başkanı 58 gündür öğrenci akbil muafiyetini imzalamadıİBB Başkanı 58 gündür öğrenci akbil muafiyetini imzalamadı

Tevfik Göksu’dan Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu’na öğrencilerle ilgili tepkiTevfik Göksu’dan Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu’na öğrencilerle ilgili tepki

İBB'den İstanbulkart'a yüzde 100 zamİBB'den İstanbulkart'a yüzde 100 zam

CHP'li Yarkadaş'tan İmamoğlu'na: Senin yüzünden CHP'nin oyları eriyorCHP'li Yarkadaş'tan İmamoğlu'na: Senin yüzünden CHP'nin oyları eriyor

KAYNAK: HABER7
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 26
  • camal 1 yıl önce Şikayet Et
    eskiden Türkiye'de hiç Suriyeli Afgan Çeçen Pakistan'da Iraklı İranlı Özbek yoktu ne güzeldir Türkiye çok güzeldi şimdi her taraf değişik değişik insanlar tecavüzcüsü var hırsızı var katili var ülkemde mülteci sığınmacı istemiyorum hepsi gönderilsin verilen vatandaşlıklar iptal edilsin
    Cevapla
  • Aliço 1 yıl önce Şikayet Et
    Eskiden sende onlar gibi fakir ülkeydin şimdiki zenginliğini anla bu kadar insan aç fakir ülkeye gider mi
    Cevapla
  • Aliço 1 yıl önce Şikayet Et
    Sadece orası olsa yine iyi adam İstanbul u on yıl geriye götürdü beceriksiz
    Cevapla
  • ervan 1 yıl önce Şikayet Et
    işte sivil tepki budur. sağ muhafazakar kesim bu gibi bireysel yada sivil toplum kurumlarınca yapılması gereken tutumları bir türlü yapamıyor. stk lar uyumayın. mesela bir şehrimizde tam 37 adet islami dernek var ama konuşmanın dışında ortada iş yok.
    Cevapla
  • Doğu-Batı 1 yıl önce Şikayet Et
    (Z) kuşağı diye tabir edilen gençler, ne oldu? Bu vatandaşı "her şey güzel olacak" diye getirdiniz şimdi beğenmiyorsunuz.
    Cevapla
  • akıllı 1 yıl önce Şikayet Et
    eskilerin bir bildiği var biz tarihimizi çok çabuk unutuyoruz. recep tayyip erdoğan reislerin reisi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail Refah'ta katliam yaptı: Şehit ve yaralılar var
ABD Deniz Kuvvetleri yetkilisi: İsrail ordusu kendi İHA'larını vuruyor