Barış Pınarı ve Fırat Kalkanı bölgelerinde 7 terörist etkisiz hale getirildi

MSB: Barış Pınarı ve Fırat Kalkanı bölgelerine saldırı hazırlığında olduğu tespit edilen 7 PKK/YPG’li terörist, Kahraman Komandolarımızın başarılı operasyonuyla etkisiz hale getirildi.

Barış Pınarı ve Fırat Kalkanı bölgelerinde 7 terörist etkisiz hale getirildi
Barış Pınarı ve Fırat Kalkanı bölgelerinde 7 terörist etkisiz hale getirildi
GİRİŞ 26.07.2022 18:56 GÜNCELLEME 26.07.2022 19:42
Bu Habere 77 Yorum Yapılmış

Milli Savunma Bakanlığı, Barış Pınarı ve Fırat Kalkanı bölgelerine saldırı hazırlığında olduğu tespit edilen 7 PKK/YPG’li teröristin komandoların operasyonuyla etkili hale getirildiğini açıkladı.

ÇOK SAYIDA SİLAH VE MÜHİMMAT ELE GEÇİRİLDİ

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde teröristlere ait çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildiğini bildirdi.

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, Mehmetçik, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde arama tarama faaliyeti gerçekleştirdi.

Faaliyet sırasında teröristlere ait 5 doçka uçaksavar makineli tüfek, bu silahlara ait 500 mühimmat ve 1 ray sistemi, 1 AK-47 piyade tüfeği ile buna ait 5 şarjör, 7,62 milimetre 100 mühimmat ve 2 el bombası ele geçirildi.

KAYNAK: DHA, AA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 77
  • bülent 1 yıl önce Şikayet Et
    Maşallah, la havle vela kuvvete illa billah, elleriniz dert görmesin...
    Cevapla
  • Adem 1 yıl önce Şikayet Et
    Hala piyonlarla uğraşıyoruz. Adamlara silah yığanlara yığın yığın diyoruz. Sonu nereye varacak göreceğiz.
    Cevapla
  • Hakan 1 yıl önce Şikayet Et
    Suriyeye güvenli bölge operasyon düzenlemezseniz şehitler gelmeye devam eder
    Cevapla
  • ErenDerdiçok 1 yıl önce Şikayet Et
    Ülkemizin milletimizin huzuru güvenliği için zorlu koşullarda görev yapan kınalı kuzularımıza saygıdeğer komutanlarımıza emniyet teşkilatımızıa kalbi duygularımla dua ediyorum Allah güç kuvvet versin sizleri ülkemizi milletimizi korusun amin.Deniz hava kara TSK aslanlar aslanı ordumuz Allah muzaffer eylesin amin.Kolay değil kovid sıcak hava çöl sıcağı vb. etkenler hepinizi yürekten tebrik ediyorum saygılarımı sevgilerimi sunuyorum vurun alçakları bataklık sineklerini o bataklık kurutulacak.
    Cevapla
  • Osman Kekillioğlu 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu teröristler Amerika ve İsrail için mezara giriyorlar. İnşallah bizim muhalefet partileri de hep birlikte mezara girecekler çünkü devlete yaptıkları ihanetin cezasını çekecekler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
B sınıfı ehliyet değişiyor! İşte kullanabileceğiniz 125 cc motosiklet modelleri
Yeniden Refah'ta toplu istifa! Eski İl Başkanı ve 21 yönetici AK Parti'ye katıldı