Bingöl’de diş hekimini darp ettiği öne sürülen şüpheli gözaltına alındı

Bingöl’de Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde görev yapan diş tabibi Hakan Göktaş’ı görevi başında darp ettiği öne sürülen şüpheli, gözaltına alındı.

Bingöl’de diş hekimini darp ettiği öne sürülen şüpheli gözaltına alındı
Bingöl’de diş hekimini darp ettiği öne sürülen şüpheli gözaltına alındı
GİRİŞ 27.07.2022 03:49 GÜNCELLEME 27.07.2022 03:49
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Konu ile ilgili İl Sağlık Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “26.07.2022 günü saat 10.25 sularında ilimiz Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde görev yapan diş tabibi Hakan Göktaş, görevi başında iken hasta tarafından darp edilmiştir.Sağlık hizmetleri kamu adına kesintisiz sunulan özellikli bir hizmet olup, sağlıkta şiddet aynı zamanda kamu yararına karşı yapılmış çirkin bir eylemdir. Dolayısıyla doktorumuza karşı gerçekleşen bu şiddet olayı utanç vericidir. Vatandaşlarımıza fedakarca hizmet sunma gayretiyle görev yapan çalışanımızın bu tür şiddet olayına maruz kalması asla kabul edilemez. Her zorluğa karşı görevini en iyi şekilde sunma gayretiyle çalışan ve hedefi sadece hastalara yardım etmek olan doktorumuza yönelik gerçekleşen bu saldırı bizleri derinden üzmüştür. Görevi başındaki doktorumuza karşı gerçekleşen bu çirkin saldırı sonrasında adli süreç başlatılmış olup, saldırgan gözaltına alınmıştır. Başlatılan bu adli sürecin takipçisi olduğumuzu özellikle beyan ediyor, meslektaşımıza yapılan bu çirkin saldırıyı şiddetle kınıyor, bu tür şiddet olaylarının bir daha yaşanmamasını diliyor, meslektaşımıza geçmiş olsun dileklerimizi gönderiyoruz” denildi.

KAYNAK: İHA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 8
  • Mehmet Metin ahraz 1 yıl önce Şikayet Et
    layığıyla gorevini yerine getiren mi? diş için Gaziantep üniversitesine gittim. muayene oldum. Mayıs ayında. yukari kata çık dediler. çıktım, bir tek masa ve bir adam var. bana bir kağıda tarih yazdı. maysita gittim, aralikta gel burası önemli, dikkat, Aralık'ta gel sana tarih vermelim dediler, ben bu çürük ve dolgu yapılacak dış için Aralık'ta gelcem bana ozan tarih mi verceksin dedim, evet malesef böyle dedi. ve üs katta bomboştu. şimdi layığıyla görevini yapan doktor nerede, insanın sinir uçlarına oynuyor, aklıyla da alay ediyorlar. 1 haftada özelde tüm dişlerimi yaptırdım, acaba neden dersiniz. o doktorlar, dışarıda muayene açmış. devlette diş mi yaparlar.
    Cevapla
  • Gs es Efe 1 yıl önce Şikayet Et
    Herkese eşit mesafede yaklaşın
    Cevapla
  • Hak 1 yıl önce Şikayet Et
    Hastasını dövüp iftira atan doktora hiç bir şey yapılmadı..İftiracı, yalancı dolandırıcı şimdi şifa mı dağıtacak..Bu adamlar ülkenin başına bela olacak...
    Cevapla
  • Osmanmert 1 yıl önce Şikayet Et
    Bırakın bu vaveylaları dış hastanelerinde vatandaşın ne çektiğini bilmiyorsunuz acemi doktorlar kobay gibi kullanıyor yapılan dişler hem kalitesiz hem tam oturmuyor.
    Cevapla
  • ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Doktoru rahatsız etmeyeceksin.Dişine ip takıp kapıyı kapat kapar gider..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Siyonist barbarlar sivilleri öldürüp dozerle taşıdı!İşte soykırımın kanıtı o anlar
Konser saldırısının arka planı! Rusya ile Türk Dünyası'nı savaştırmak istiyorlar