Mehmetçik'ten cezalandırma atışı! 27 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi

Şehitlerimizin kanı yerde kalmadı. MSB, Fırat Kalkanı ve Barış Pınarı bölgelerinde yapılan cezalandırma atışlarıyla 25 PKK/YPG'li teröristin, Irak'ın kuzeyinde de Pençe-Şimşek bölgesinde ise 2 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi.

GİRİŞ 27.07.2022 09:57 GÜNCELLEME 27.07.2022 13:16
Bu Habere 76 Yorum Yapılmış

Milli Savunma Bakanlığı, Fırat Kalkanı ve Barış Pınarı bölgelerinde 25 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, "Şehitlerimizin kanı yerde kalmadı, kalmıyor, kalmayacak. Kahraman komandolarımız, Fırat Kalkanı ve Barış Pınarı bölgelerindeki 25 PKK/YPG'li teröristi önleme ve cezalandırma atışlarıyla etkisiz hale getirdi. Teröristleri kazdıkları hendeklere gömmeye devam edeceğiz." ifadeleri kullanıldı.

IRAK'IN KUZEYİNDE 2 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Irak'ın kuzeyinde de Pençe-Şimşek bölgesinde 2 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi.

İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 76
  • HIDIR BUDUR 1 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye BATI'da yeni bir NAVTEX ilan etti ve ardından Ermenistan Azerbaycana saldırısı geldi? Görüyormusunuz kurguyu "Türkiyenin dikkatini dağıtmak. Türkiye'yi Suriye, Ermenistan ,Irak ve Yunanistan parantezinde tutarak gücünü sözde parçalara ayırmak amaçlı planlamalara maruz kalıyoruz...
    Cevapla
  • kenan 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah devletimizi askerimizi polisimizi korusun inş
    Cevapla
  • Milli 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah yar ve yardımcınız olsun... Allah İslamı ve Ona hizmet eden Türkü muzaffer eylesin
    Cevapla
  • zafer42 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah Güvenlik güclerimizi korusun Amin
    Cevapla
  • tepki 1 yıl önce Şikayet Et
    pkk terøre destek veren kim olur ise idam olacak ve mallarina direk el konacak turkiye de meclis de hainleri idam edeceksin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yazar Dursun Ali Taşçı hayatını kaybetti
Macron: Karşımızda çok büyük riskler var Avrupa ölebilir