Bartın'da DEAŞ operasyonu: 1 gözaltı

Bartın'da, polis ekiplerince bir eve yapılan baskında terör örgütü DEAŞ üyesi olduğu iddia edilen Mısır uyruklu bir kişi gözaltına alındı. Operasyonda bir polis memuru, tabancasının kazara ateş alması sonucu ayağında yaralandı.

Bartın'da DEAŞ operasyonu: 1 gözaltı
Bartın'da DEAŞ operasyonu: 1 gözaltı
GİRİŞ 30.07.2022 21:37 GÜNCELLEME 30.07.2022 21:37
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Bartın Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Okulak Mahallesi Topçu Konağı Caddesi’ndeki bir binada terör örgütü DEAŞ üyesi olduğu iddia edilen Mısır uyruklu bir kişi bulunduğunu tespit etti. Polis ekipleri, akşam saatlerinde caddeyi araç ve yaya trafiğine kapatarak, eve baskın yaptı. Evde bulunanların açmadığı kapı, kırılarak içeri girildi. İsmi açıklanmayan şüpheli gözaltına alınırken, eşi ve çocuğu da polis merkezine götürüldü. Operasyon sırasında bir polis memuru, silahının ateş alması sonucu ayağında yaralandı. Hastaneye kaldırılan polis memuru, tedavi altına alındı.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • tsk 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu göçmenleri Türkiye'ye getirenleri yakalamadan polisimiz daha çok boşyere yorulur.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Muhalif gazeteci, Almanya'ya çalıştığını itiraf etti! "Bunlar üst düzey isteniyor"
Son yapılan anket ortaya çıktı! CHP iktidar olur mu?