Sayıştay Başsavcılığına İsmail Altıntaş atandı

Sayıştay Başsavcılığına, Milli Savunma Bakanlığı Tedarik Hizmetleri Genel Müdürü İsmail Altıntaş'ın atanmasına ilişkin karar Resmi Gazete'de yayımlandı.

Sayıştay Başsavcılığına İsmail Altıntaş atandı
Sayıştay Başsavcılığına İsmail Altıntaş atandı
GİRİŞ 02.08.2022 00:43 GÜNCELLEME 02.08.2022 00:44
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan karara göre, Sayıştay Başsavcılığına, Milli Savunma Bakanlığı Tedarik Hizmetleri Genel Müdürü İsmail Altıntaş atandı.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • Doğrucu Hüseyin 1 yıl önce Şikayet Et
    Ben araştırdım Doğrucu Davut . Ülkede yüzbinlerce Hukuk Mezunu Hakim Savcı varken Siyasal Bilgiler fakültesi mezunu bir insanın Sayıştay Başsavcılığına atanması bu ülkenin liyakate göre yönetilmediğini gösterir. Ülkemizde Fen-Anadolu-Sosyal Bilimler Liselerde var. Ben İmam hatip Liselerine Karşı değilim ama AKP'nin bürokratlarının tamamı İmam hatip Lisesi Çıkışlı Bey efendini İmam Hatip mezunu çıkışlı Olması öne çıkıyor. O Zaman Şunu Eleştirmeyeceksiniz. CHP li Mehmet MOĞULTAY'ın CHP'liler varken MHP'lilerimi hakim savcı alacaktım sözünü. Bunları hepsi yanlış Hangi görüşten olursa olsun hakkaniyete göre atama yapacaksın. Türkiye'nin maalesef siyaseti bu.
    Cevapla
  • Doğrucu Davut 1 yıl önce Şikayet Et
    Ya güzel kardeşim. Adam Siyasal Kamu Yönetimi mezunu, Sayıştay kökenli, yıllarca bürokrasi tecrübesi var okuduğunu anlamıyor musun? İmam-Hatip'li olması niye senin gözünde öne çıkıyor ve bu kadar zorunuza gidiyor anlamak mümkün değil..
    Cevapla
  • vahim 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu adamın sayıştayla alakası ne acaba..
    Cevapla
  • Doğrucu Davut 1 yıl önce Şikayet Et
    Çok mu merak ettin troll bey. Azcık araştırsaydın öğrenirdin ama neyse ben sana yardımcı olayım. Özgeçmişi şu şekilde: 1968’de Bolu Merkez Ahmetler köyünde doğdu. İlkokulu köyünde, Ortaokul ve Liseyi Bolu İmam Hatip Lisesi’nde tamamladı. 1990 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden mezun oldu. 1991 yılında Denetçi Yardımcısı olarak Sayıştay’da göreve başladı. 2003 yılına kadar Sayıştay’da Denetçi ve Başdenetçi olarak görev yaptı. Daha sonra ise çok sayıda kamu kurumunda ve sivil toplum örgütünde görev yapmıştır ve hala yapmaktadır..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Starbucks 35 milyar dolar değer kaybetti
Hamas'tan Türkiye'nin adımı hakkında açıklama:  Son derece önemli