Siverek’te silahlı kavga: 1 ölü

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde 2 grup arasında çıkan kavgada silahlar kullanıldı, bir kişi öldü.

Siverek’te silahlı kavga: 1 ölü
Siverek’te silahlı kavga: 1 ölü
GİRİŞ 03.08.2022 02:48 GÜNCELLEME 03.08.2022 02:48

Olay gece geç saatlerde ilçenin Dicle Mahallesi’nde meydana geldi. Alınan bilgilere göre daha önce husumetli olan 2 grup arasında henüz belirlenmeyen bir nedenle tartışma çıktı, tartışma kısa sürede silahların da kullanıldığı kavgaya dönüştü. Kavgada Mehmet Çelik (32) kim veya kimler tarafından ateşlendiği tespit edilmeyen silah veya silahlardan çıkan mermilerle ağır yaralandı.

Kavgayı gören Mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve 112 Acil Ekibi sevk edildi. Yaralı, ambulansla Siverek Devlet Hastanesine kaldırırken, Mehmet Çelik’i vuran kişi veya kişiler karanlıktan yararlanarak izini kaybettirdi.

Ağır yaralı olarak Devlet Hastanesine kaldırılan Mehmet Çelik, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılmayarak hayatını kaybederken, polis olayı gerçekleştiren kişi veya kişileri yakalamak amacıyla operasyon başlattı.

KAYNAK: İHA
Gülşah Kerimoğlu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Haber7.com sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan o tarihi bekliyor! 'Rapor' gelince...
Sakarya Gaz Sahası'yla 1,8 milyon hanenin doğal gaz ihtiyacı karşılanabilecek