Beşiktaş'ta scooter denetimi, "ödemeyeceğim, yırtıp atacağım"

Beşiktaş'ta gerçekleştirilen denetimlerde kurallara aykırı elektrikli scooter kullananlara cezai işlem uygulandı.

Beşiktaş'ta scooter denetimi, "ödemeyeceğim, yırtıp atacağım"
Beşiktaş'ta scooter denetimi, "ödemeyeceğim, yırtıp atacağım"
GİRİŞ 06.08.2022 03:51 GÜNCELLEME 06.08.2022 03:51
Bu Habere 75 Yorum Yapılmış

Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, Bebek Cevdet Paşa Caddesi'nde saat 15.00'te elektrikli scooter sürücülerine yönelik denetim başlattı. Kaldırımda scooter süren ya da yolda birden fazla kişiyle scootera binenlere 427 lira para cezası uygulandı.

Kaldırımda scooter kullanırken ceza yazılan Samet Öter, "427 lira ceza yazdılar. Canları sıkıldı bize ceza yazıyorlar. Ben kaldırımda gidiyordum, yoldan gitsek araba bize çarpsa can güvenliğimiz yok. Kaldırımdan gitsek her zaman bahane buluyorlar. Bu cezayı ödemeyeceğim, şimdi yırtıp atacağım. Biz kaldırımdan giderken hiç uyarmadılar, direk cezayı yazdılar. Ters yönden gitsek yine bahane bulup bize yine ceza yazarlardı. Kafalarına göre ceza yazıyorlar" dedi.

Scootera iki kişi binenler de durdurulup, 427 lira ceza yazıldı.

KAYNAK: DHA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 75
  • Cannnn 1 yıl önce Şikayet Et
    Ohh iyi oluyor
    Cevapla
  • tabi 1 yıl önce Şikayet Et
    cezayı yiyenin açıklaması baştan sona fecaat. bu scooterları bu milletin, trafigin başına bela edenler rahat mı? koca devlet, emniyet, trafik bu işin nasıl saçma sapan oldugunu görüp ortadan kaldırmıyor ya artık denecek birşey de kalmıyor.
    Cevapla
  • gezgin 1 yıl önce Şikayet Et
    hadi canım paşa paşa ödemeye git hadi ödeyeceksin anladınmı
    Cevapla
  • Şeref Karakoç 1 yıl önce Şikayet Et
    Tüm cahiller toplanmış saymış ta saymış neymiş Almanya'da hapis cezası varmış Almanya'da bunlar için özel bisiklet yolu var sorsan Almanya'yı haritada gösteremez bakın kardeşim ülkenin çivisi çıktı kimse kimseye suç bulmasın hakettik bunları az bile oh mis
    Cevapla
  • Galatalı 1 yıl önce Şikayet Et
    Kural neyse uygulanır da kaldırımlardan giden, ters yöne giden motosikletler için bir açılım olmayacak mı. Trafikte ters yönde giden motosikletler hiç te az değil.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Menzil Cemaati'nden 'yerel seçim' kararı!
Changan Lumin Corn Türkiye'ye geliyor! 450 bin liraya sıfır otomobil