Evlat nöbeti bin 68'nci gününde!

Çocuklarının terör örgütü PKK mensupları tarafından dağa kaçırıldığı iddiasıyla HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önünde oturma eylemi yapan ailelerin evlat nöbeti bin 68'nci gününe girdi.

GİRİŞ 06.08.2022 10:14 GÜNCELLEME 06.08.2022 10:47
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Çocuklarının terör örgütü PKK mensupları tarafından dağa kaçırıldığı iddiasıyla 3 Eylül 2019'da farklı kentlerden Diyarbakır'a gelerek HDP il binası önünde oturma eylemi başlatan ailelerin evlat nöbeti bin 68’nci gününe girdi.

2010 yılında 17 yaşındayken kaçırılan oğlu Mahmut için nöbete katılan Anne Bedriye Uslu ise, oğlu götürüldüğünde lise son sınıf öğrencisi olduğunu ifade etti.

Oğlunun 14 Nisan'da sabah saat 10.00'da okula gitmek için çıktığını aktaran anne Uslu, "Mahmutum için buradayım, o gelmeyene kadar buradan gitmeyeceğim ve kararlıyım. Son nefesime kadar burada oturacağım, rabbim hakkımızı bırakmasın. 12 yıldır oğlumun gelişini bekliyorum. Oğlum gelsin orada ne yapıyor ne hayırları var. Rabbim bizi devletsiz etmesin. Oğlum durma evinize dönün arkadaşlarınızla birlikte gelip teslim olun” dedi.

KAYNAK: İHA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 6
  • Çiçek 1 yıl önce Şikayet Et
    VERİN TABİ ÇOCUKLARI çocukların fiziksel RUHSAL hallerini bir ALLAH bilir çocuklara zorla ilç verip onları istedikleri hale getirene kadar ne tür ŞİDET uyguluyorlar korkutuyor lar bagımlı uyuşturucu ya mahkum hale getirip AKILLARINI alıyorlar ALLAH Yardım etsin kurtulsun lar çocuklar devletimiz bunların başındakileri yok ederse ÇÖZÜLÜR İnşallah bu düyüm HDP CHP iyi Bunlarda suçlu bence
    Cevapla
  • baki yener 1 yıl önce Şikayet Et
    Ellernden öpülesi annelerimiz sizleri kutluyorum
    Cevapla
  • Özhan 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah yardımcıları olsun ailelerin.
    Cevapla
  • mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah cc bir an evvel ; evlatlarına kavuşmalarını nasip etsin
    Cevapla
  • hayret edersin 1 yıl önce Şikayet Et
    Boş boş duracaklarına gidin sorumluların kapısı kırın veya çalın........
    Cevapla
  • klavye delikanlısı 1 yıl önce Şikayet Et
    önden buyur
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kylian Mbappe ayrılığı resmen açıkladı
Protestocu gençleri hedef aldı! Skandal sözler: Filistinlilerin işgal ettiği topraklar…