DP'li Enginyurt yazılı açıklama yaptı, güya özür diledi!

Demokrat Parti (DP) Genel Başkan Yardımcısı Cemal Enginyurt, gazeteci Latif Şimşek ile arasında, televizyon programında çıkan tartışma üzerine yaşanan darp olayına ilişkin özür diledi.

GİRİŞ 09.08.2022 01:17 GÜNCELLEME 09.08.2022 01:19
Bu Habere 86 Yorum Yapılmış

Enginyurt, yaptığı yazılı açıklamada, 6 Ağustos'ta katıldığı televizyon programında, milletvekilliği ve taşıdığı siyasi sorumluluk gereği göstermesi gereken dikkati ve özeni göstermediğini ve itidal dışı davranışta bulunduğunu belirtti.

Sert tepkisinden dolayı, programın reklam arasında yaşanan ve hiçbir şekilde onaylamadığı olayların, şahsını, DP camiasını ve kamuoyunu rahatsız ettiğini vurgulayan Enginyurt şunları kaydetti:

"Bu vesileyle ifade etmek isterim ki siyasi sıfat ve sorumluluklarımıza denk katılımcıların bulunmadığı TV programlarına katılmam en büyük hatam olmuştur. Ayrıca kamuoyunda bilgi kirliliği yaratmak için şahsımla illiyet bağı kurdurulmaya çalışılan ne resmi ne de gayriresmi bir korumam bulunmamaktadır. İstenmeyen görüntüler sebebiyle, DP Genel Başkan Yardımcısı ve milletvekili olarak Türk milletinden, kamuoyundan ve mesleğini layıkıyla yerine getiren basın camiasından özür diliyorum."

KAYNAK: AA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 86
  • ERTUGRUL 58 1 yıl önce Şikayet Et
    He senin Siyasi denge eslerin Timarhanedeler bi daha TV programlarina katilma ,özür dileme hemen istifa et kendine gore is bul.
    Cevapla
  • dipNot 1 yıl önce Şikayet Et
    Birisi sehit yakinina (Meral in Lütfüsü) birisi gazeteci ye küfreder ve saldirir. Bide bunlar kendilerini milliyetci diye pazarlar. Ve daha kötüsü milletvekili diye ortada dolasirlar.
    Cevapla
  • O k u r 1 yıl önce Şikayet Et
    Delikanlı adam kendisi için yumruk atanı satmaz... Yine delikanlı adam kendisini satacak müptezel için yumruk atmaz.
    Cevapla
  • Türkiyeli 1 yıl önce Şikayet Et
    Sizden nefret ediyoruz ve bizim vekilimiz olmaya layık değilsin artık senin adını cismini görmek istemiyoruz.
    Cevapla
  • mehmet şerif 1 yıl önce Şikayet Et
    Kaba kuvvetle bağırmayla çağırmayla sesini yükseltmeyle haklı olduğunu düşünüyorsan yanılıyorsun kamera kayıtlarına bakınca seninde korumanında insan olmadağı kanaati oluştu bende
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas’tan ‘Hasan Saklanan’ açıklaması: Mescid-i Aksa şehidi ilan ediyoruz!
Diyetisyen Ender Saraç'ın 'cinsel istismar' davasında yeni gelişme: İfadeler ortaya çıktı