Öğretmenlik mülakatına gelinliği ile girdi

Yozgat’ta dünya evine girecek olan Emine Bulut, öğretmenlik mülakatının düğünüyle aynı güne denk gelmesi üzerine, gelinliğiyle sınava girdi.

GİRİŞ 09.08.2022 23:27 GÜNCELLEME 10.08.2022 02:00
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Sarıkaya ilçesinde gerçekleştirilen düğünlerini yarıda bırakıp öğretmenlik mülakatı için eşi Sezer Bulut ile Yozgat Ölçme Değerlendirme Merkezi'ne gelen okul öncesi öğretmenliği mezunu Emine Bulut, gelinliği ile sınava girdi. Gelinliği ile sınav merkezine gelen öğretmen adayını görenler şaşkınlıklarını gizleyemedi. Kapıda gelini bekleyen damat Sezer Bulut, sınav sonrası gelin Emine Bulut ile düğünün yolunu tuttu.

"İnşallah gelinlik uğurlu olur atanırım"

Sınava gelinliği ile gelen öğretmen adayı Emine Bulut, “Okul öncesi öğretmeniyim. Mülakat bugüne denk geldi, düğün günümüze. Düğünümüzü yarıda bırakıp geldik. Mülakat çok güzel geçti, çok güler yüzlülerdi. Komisyon olsun burada çalışanlar olsun çok yardımcı oldular. İnşallah atanmayı bekliyorum. Çok şaşırdılar, benimle fotoğraf çekindiler. Çok güzel anı oldu benim için. İnşallah gelinlik uğurlu olur atanırım, mesleğime başlarım. Mesleğime başlamayı çok istiyorum” dedi.

Damat Sezer Bulut ise, “Düğünümüz vardı, düğünümüzü bırakıp geldik. Mutluyuz, inşallah atanır. Heyecanlıyız da çifte mutluluk olacak bizim için. Şu an işimiz bitti, mülakattan çıktık. Düğünde akrabalar bizi bekliyorlar. Oraya gidip düğünümüzü de bitireceğiz” şeklinde konuştu.

KAYNAK: İHA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 13
  • bilemedim 1 yıl önce Şikayet Et
    iyi şov yapmış kadın, ne denir ki
    Cevapla
  • sami 1 yıl önce Şikayet Et
    bunlara ne gerek var dikkat çekmek için her şey yapılıyor
    Cevapla
  • Gariban 1 yıl önce Şikayet Et
    Mülakat sabah neden gelinlik giydin ki?
    Cevapla
  • Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    KPSS puanı ile aynı puanı veriyorlar. Kardeşimiz gelinlikle ek puan alamayacağını zaten biliyor. Puan için almış gibi düşünen, bir de yazan arkadaşlar ayıp etmişler. Gelinlik ile katılması renkli ve güzel bir hatıra olmuş. Allah mesud etsin.
    Cevapla
  • niğdeli 1 yıl önce Şikayet Et
    "İnşAllah gelinlik uğurlu olur" uğur ve inşAllah. Güzel şov ama. Gölge ayağınızın altında, öğle saatleri. Düğün sabah başladı zaar düğünü yarıda bırakıp sınava koştuğunuza göre. Tam tersi olup da önce düğün yerine rızkınızın peşinde olup normal kıyafetle sınava girip, düğüne öyle katılsaydınız. Sınavında bi ciddiyeti var, komisyonu etkilemeye yönelik işler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Tekin: Öğretmen atama rakamında uzlaştık
'Halk TV' itirafları 'pes' dedirtti! Olay sözler: Daha fakir görünelim ki...