Fazıl Say'dan Ekrem İmamoğlu'na salvolar: Alay mı ediliyor bizlerle?

Daha önce Ekrem İmamoğlu'na verdiği desteği çekeceğini söyleyen Ünlü piyanist Fazıl Say, Ekrem İmamoğlu'nu sert sözlerle eleştirdi. Fazıl Say, "Alay mı ediliyor bizlerle?" sorusunu da yöneltti.

Fazıl Say'dan Ekrem İmamoğlu'na salvolar: Alay mı ediliyor bizlerle?
Fazıl Say'dan Ekrem İmamoğlu'na salvolar: Alay mı ediliyor bizlerle?
GİRİŞ 10.08.2022 02:20 GÜNCELLEME 10.08.2022 02:23
Bu Habere 177 Yorum Yapılmış

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, geçtiğimiz aylarda bir Karadeniz turu düzenlemiş ve yanında bazı gazetecileri de götürmüştü. İmamoğlu'nun organizasyonunda gazeteci Nagehan Alçı'nın yer alması sert tepkilere neden olmuştu.

CHP'ye oy veren birçok sanatçı tarafından eleştiri bombardımanına tutulan İmamoğlu, konuşma esnasında parmağını sallayarak, kendisini eleştirenlere, "Akıllı olmaya davet ediyorum. Vız gelir tırıs gider. Hiç umurumda değil" demişti.

SAY'DAN İMAMOĞLU'NA SALVOLAR

Ekrem İmamoğlu aylar sonra yine o gazetecilerden Nagehan Alçı'ya röportaj verince Ünlü Piyanist Fazıl Say tarafından eleştiri bombardımanına tutuldu. 2023 yılında yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aday olacağı iddia edilen İmamoğlu, Fazıl Say'ı oldukça kızdırdı.

"CHP BİZİMLE ALAY MI EDİYOR"

Twitter hesabından İmamoğlu'nu hedef alan Say, "Aday filan asla göstermemeli. CHP, alay mı ediliyor bizlerle?" dedi.

CHP ve Kemal Kılıçdaroğlu'nu paylaşımlarını etiketleyen Say'ın açıklamaları şu şekilde:

"Ya Nagehan ve eşinin mağdur ettiği Atatürkçüler, demokratlar, çağdaş insanlar ne olacak? Evleri basılanlar? Hasta yatağından alınanlar? Bu ülkeyi savunan bizler çok mu keyif aldık mahkemelerde filan sürünürken? Bu yüzden pişmanım hayal kırıklığım büyük. Sadece ben değil. Çoğumuz.

KILIÇDAROĞLU'NA SESLENDİ: RESMEN SAYGISIZLIK BU

Paylaşımının devamında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na seslenen Say, "Kimin üstüne yürümek bu? Onu avucunda taşıyan, koruyan, İstanbul'u kazanmasında en büyük desteği veren kitlelere de kurumlara da partilere de resmen saygısızlık bu." ifadelerini kullandı.

"İSTANBUL'U İMAMOĞLU KAZANMADI"

Say paylaşımının devamında İstanbul seçimlerini İmamoğlu'nun kazanmadığını vurgulayarak, "Benim için İstanbul'u asıl kazanan zaten Canan'dır. (Kaftancıoğlu) Asıl kahramanı odur. O yüzden bedel ödetilen mahkemelerde süründürtülen de Canan oldu. Benim gittiğim ilk celsesinde Ekrem İmamoğlu yoktu bile. Çok tuhafıma gitmişti. Genco Erkal mahkemesinde de. Sonra? Nagehan. Hadi canım sende." paylaşımını yaptı.

Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 177
  • 1453 1 yıl önce Şikayet Et
    Ha şunu bileydin, evet alay ediliyor, ne olmuş ?
    Cevapla
  • delyu 1 yıl önce Şikayet Et
    ulan atatürkçü olan 23 nisan ulusal egemenlik bayramında biz istiklal marşını okurken o alçak sözde ermeni soykırımına atıfta bıulunarka yarın günlerden ne biliyor muusnuz diye rek ulusal bayramımızla alay etti. devletimize seri katil diyor alçkaç yoksa sen de mi odansın. ermeni kalıntıları
    Cevapla
  • Ülkücü Gençlik 1 yıl önce Şikayet Et
    gezi artıkları sizi beter olur
    Cevapla
  • Kemal 1 yıl önce Şikayet Et
    Çok mu ünlü bu piyanist? :)
    Cevapla
  • İNSAN YOK 1 yıl önce Şikayet Et
    FAzIL,CANAN,EKREM,NAGEHAN .....GAZETE KAĞIDI,HAİN,BALON,SANATÇI BOZUNTUSU,İNSAN....SOLDAKİLER SAĞDAKILER İLE EŞLEŞİRKEN SADECE BİR KELİMENİN KARŞILIĞI YOK
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Katil İsrail gece sivllerin olduğu çadırı vurdu! Hepsi çocuk...
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun işgalci İsrail'i hedef aldı