Yolcu otobüsü TIR'a çarptı: Ölü ve yaralılar var

Uşak'ta yolcu otobüsünün TIR'ın dorsesine arkadan çarpması sonucu 1 kişi öldü, 43 kişi yaralandı.

Yolcu otobüsü TIR'a çarptı: Ölü ve yaralılar var
Yolcu otobüsü TIR'a çarptı: Ölü ve yaralılar var
GİRİŞ 11.08.2022 07:46 GÜNCELLEME 11.08.2022 07:46
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

İzmir-Uşak kara yolunda seyreden İ.Ö. (59) yönetimindeki ES Turizm'e ait 06 PK 929 plakalı yolcu otobüsü, Çınarcık Köyü yakınlarında aynı istikamette giden E.A. (42) idaresindeki 43 AAF 342 plakalı TIR'ın dorsesine arkadan çarptı.

İhbar üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık, polis, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Olay yerine gelen sağlık ekiplerince yapılan kontrolde, otobüste muavin olarak çalışan Rasim Kutlucan'ın (25) hayatını kaybettiği belirlendi.

Kazada yaralanan 41 yolcu ile otobüsün sürücüleri İ.Ö. ve A.Y. ambulansla kentteki hastanelere kaldırıldı.

Uşak Valisi Turan Ergün, olay yerine gelerek kazayla ilgili İl Jandarma Komutanı Albay Murat Kılıç'tan bilgi aldı.

Gazetecilere açıklama yapan Ergün, "Kaza bugün saat 03.00 civarında meydana geliyor. İzmir'den Ankara'ya giden bir yolcu otobüsümüz TIR'ın dorsesine arkadan çarpıyor. Maalesef kazada bir vefat var. Yaralıların tamamı Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, Özel Öztan Hastanesi'ne sevk edildi. Aldığımız bilgilere göre yaralılardan hayati tehlikesi olan yok, bu sevindirici haber. Yol da şu anda tek şeritten trafiğe açık. Cumhuriyet savcılığı da zaten olayla ilgili soruşturma başlattı" dedi.

Öte yandan TIR sürücüsü E.A. da jandarma ekiplerince gözaltına alındı.

KAYNAK: AA
Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR 4
  • SİBGATULLAH 1 yıl önce Şikayet Et
    Ah YAVRUM MAKİNİST AH!Senin ne meşaggatlerle çalıştığını ben den iyi bilen kimse olamaz.Onun için şu MEŞAGGAT ve ZORLU yolculuklarınızda heeep ama hep SABIR,TAHAMMÜL göstererek yolcuları SILALARINA Ulaştırıyorsunuz sonunda da bir de bu AKSİLİK ler oluyor.Değerli MAKİNİSTİM Yüce Yaratan ULU ALLAH CC.dan sana ve senin değerli şahsında yaralı 43 yolcu kardeşlerime GEÇMİŞ OLSUN dileklerimi iletiyor hayatını KAYBEDEN MUAVİN kardeşime de RAHMET ve MERHAMET kederli ailesine ve sevenlerine BAŞSAĞLIĞI,SABIR ve METANET diler toprağı NUR,mekanı FİRDEVİS CENNETİ yoldaşı Yüce Yaratan ALLAH CC. ve onun Yüce İSLAM PEYGAMBERİ Hz.Muhammet Mustafa Sav.olsun
    Cevapla
  • Türkiye Sevdalısı 1 yıl önce Şikayet Et
    Şu tırlar kamyonlar için ayrı yolların yapılması gerek her kazada tır ya da kamyon var
    Cevapla
  • Hak 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu kaçıncı kazaq.Otobüs şoförleri uyuyor.Denetimler yetersiz..Yazık insanlara...Birileri para kazansın diye canlar gidiyor.
    Cevapla
  • isimsiz 1 yıl önce Şikayet Et
    uykusuzluk , aşırı hız, dikkatsizlik... otobüs firmaları denetlenmeli. ihlal kimde varsa cezası kesilmeli
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Tokat'ta kırılmanın olduğu fay hattı havadan görüntülendi
110 Liralık kurabiye satan işletmeci "Şu an maliyetine satıyoruz, zam yapıcaz" dedi