Ankara'da deterjan vurgunu iddiası: 40 bin kişi mağdur

Ankara'da üç katı kazanç vaadiyle 40 bin kişiyi mağdur ettiği iddia edilen Deterjanpazarı firmasına yönelik operasyon başlatıldı. Firma sahibi dahil çok sayıda kişi gözaltına alındı.

GİRİŞ 11.08.2022 10:00 GÜNCELLEME 11.08.2022 17:11
Bu Habere 137 Yorum Yapılmış

Son günlerde artan dolandırıcılık haberlerine bir yenisi daha eklendi. Banyo topu yapmaları için insanlara hammadde satarak geri alımlarda üç katı kazanç vaat eden Deterjan pazarı Com firmasının geri ödemeleri yapmadığı ve sahibinin de ortadan kaybolduğu öne sürüldü.

Ünlü isimleri reklamlarında oynatan 'Deterjan Pazarı' şirketinin web sitesine de ulaşılamaması üzerine sisteme üye olan vatandaşların endişesi iyice arttı.

YÜZLERCE KİŞİ FİRMANIN ÖNÜNDE TOPLANDI

Sisteme dahil olarak kazanç elde etmeye başlayan 40 bin üyenin bazıları, son aylarda almaları gereken ücretlerin ödemesinin yapılmadığını, ürünleri satın alan kimse olmadığını ve yetkililere ulaşamadıklarını iddia ederek Ankara’nın Kahramankazan ilçesi Saray Mahallesi'ndeki fabrika önünde toplandı.

GÖZALTILAR VAR

Deterjan Pazarı firmasının sahibi Süleyman Kocabaş ve 7 yöneticisi, dolandırıcılık soruşturması kapsamında gözaltına alındı. 4'ü firmaya ait iş yeri, toplam 14 adreste arama yapılıyor.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 137
  • mahfi 1 yıl önce Şikayet Et
    demekki ülkede 40bin kişi dolandırıcı. kimse bana bu sözde dolandırılan kişilerin masum olduğunu söylemesin.
    Cevapla
  • Yigit ar 1 yıl önce Şikayet Et
    Iki satirlik habere ne kolay yargiliyosunuz damga vuruyosunuz millete. Ne kotu insanlarsinz. Mazemeye kapora parasi veriyosun isi yaptiktan sonra da adam sana yaptigin isin parasini veriyor bu normal bi durum 3e 5 kazanmak falan degil insanlar inanmakta is yapmak suclu degiller. Bencil olmayin bu kadar kotu olmayın
    Cevapla
  • Yigit ar 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne kotu insanlarsınız. Bi halt bilmeden iyi olmus oh olmus diye yazabiliyosunuz ne vicdansiz ne kalpsiz insanlarsinz. Adamlar eve 3 kurus fazla para girsin diye ne emeklerle is yapmislar kolay yoldan para diyosunuz bi halttan haberinz yok cikan 2 satirlik haberle hepiniz uyanik olmussunuz akilli olmussunuz biraz insan olun.
    Cevapla
  • Murat 1 yıl önce Şikayet Et
    Aslında böyle uyanık adamları devlet koruma altına alması gerekir bu milleti kandırmak kolay değil bence helal olsun bu millet akıllanmaz bu haberlerde bitmez
    Cevapla
  • @Murat 1 yıl önce Şikayet Et
    Alınterinle Para kazanan kolay kolay böyle Parasını kaptırmaz o kadar....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Deprem uzmanlarından Hakkari uyarısı: Aktif fay tespit edildi
Müsavat Dervişoğlu dönemi İYİ Parti'ye iyi gelecek mi?