Barış Pınarı'nda 5 terörist etkisiz hale getirildi!

MSB: Barış Pınarı bölgesine taciz ateşi açan ve saldırı hazırlığında olduğu belirlenen 5 PKK/YPG'li terörist, ateş destek vasıtalarıyla etkisiz hâle getirildi

GİRİŞ 13.08.2022 15:35 GÜNCELLEME 13.08.2022 17:02
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

SON DAKİKA HABERİ: Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Barış Pınarı bölgesine taciz ateşi açan ve saldırı hazırlığında olduğu belirlenen 5 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı. 

MSB, sosyal medya hesabından, "Barış Pınarı bölgesine taciz ateşi açan ve saldırı hazırlığında olduğu belirlenen 5 PKK/YPG'li terörist, ateş destek vasıtalarıyla etkisiz hâle getirildi. Teröristleri tespit edildikleri yerde etkisiz hâle getirmeye devam edeceğiz." paylaşımında bulundu.

PKK'ya 'orantısız' güç! İki operasyonda 6 terörist etkisiz! PKK'ya "orantısız" güç! İki operasyonda 6 terörist etkisiz!

KAYNAK: HABER7
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 2
  • cesur 1 yıl önce Şikayet Et
    sarı poşetlere girmek için sıraya giren kandırılarak tehdit edilerek ve kaçırılarak dağa çıkartılan zavallı insanları yem olarak kullanan eşkiyalar kendi menfaatleri için bunları yem ediyor ana babalarda evlat nöbeti tutuyor bu acıları yaşatan soysuzlara destek veren içimizdeki zalimlere nalet olsun
    Cevapla
  • Hüsnü Başmak 1 yıl önce Şikayet Et
    Pkk imhasına eş zamanlı olarak pkk şehir yapılanması KCK, Dhkp-c, Mlkp, Pys....ve iş birlikci fetö imhasıda elzemdir, zaman kaybetmeden.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Mansur Yavaş'ın seçim şarkısı ile PKK marşı arasında şoke eden benzerlik!
Emeklilere promosyon ödemesinde yeni gelişme! Anlaşma imzalandı! SGK 19 bankayı duyurdu