Kaçış yok! PKK'ya darbe vuruldu! 6 terörist etkisiz hale getirildi

Suriye’nin kuzeyindeki Barış Pınarı bölgesine taciz ateşi açan 3 PKK/YPG'li terörist, ateş destek vasıtalarıyla etkisiz hâle getirildi. Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde ise 3 PKK'lı terörist etkisiz hâle getirildiğini açıkladı.

GİRİŞ 15.08.2022 15:50 GÜNCELLEME 15.08.2022 15:59
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Hain bölücü terör örgütü PKK/YPG'ye karşı operasyonlar hız kesmeden devam ediyor. Milli Savunma Bakanlığı'ndan gelen son dakika haberine göre 3 terörist etkisiz hale getirildi.

BARIŞ PINARI BÖLGESİ'NDE 3 TERÖRİST ETKİSİZ

MSB'den yapılan açıklamada, "Teröristler için kendilerini bekleyen sondan kaçış yok. Suriye’nin kuzeyindeki Barış Pınarı bölgesine taciz ateşi açan 3 PKK/YPG'li terörist, ateş destek vasıtalarıyla etkisiz hâle getirildi." denildi.

3 TERÖRİST DAHA ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

MSB: Terörü bitirmekte, milletimizi bu beladan kurtarmakta kararlıyız! Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde 3 PKK'lı terörist etkisiz hâle getirildi. En son terörist etkisiz hâle getirilinceye kadar operasyonlarımız devam edecek.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Doğrucu Davut 1 yıl önce Şikayet Et
    Elinize sağlık. No out way diyorsunuz yani
    Cevapla
DİĞER HABERLER
PKK destekçileri İmamoğlu'na oy verecek! Altan Tan'dan çarpıcı açıklama
Yeniden Refah'ta toplu istifa! Eski İl Başkanı ve 21 yönetici AK Parti'ye katıldı