MSB: Ukrayna'dan beş gemi daha yola çıktı

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), tahıl sevkiyatı kapsamında 5 geminin daha Ukrayna'dan yola çıktığını açıkladı. Ukrayna limanlarına gidecek olan 4 geminin ise; bugün Müşterek Koordinasyon Merkezi tarafından denetleneceği kaydedildi.

MSB: Ukrayna'dan beş gemi daha yola çıktı
MSB: Ukrayna'dan beş gemi daha yola çıktı
GİRİŞ 16.08.2022 08:44 GÜNCELLEME 16.08.2022 08:45
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), tahıl sevkiyatı kapsamında 5 geminin daha yola çıktığını açıkladı:

"Tahıl sevkiyatı kapsamında; 2'si Yuzhny, 3'ü Çernomorsk’tan olmak üzere toplam 5 gemi mısır ve buğday yüklü olarak Ukrayna limanlarından çıkış yaptı. Ayrıca Ukrayna limanlarına gidecek olan 4 gemi de bugün Müşterek Koordinasyon Merkezi tarafından denetlenecek."

KAYNAK: HABER7
Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR 1
  • Vatanını Seven 1 yıl önce Şikayet Et
    Yemin ediyorum Abd ve Ab ye kalsa iş, rusları yenmek için milyonları açlıktan öldürürlerdi onlar için tek ölçüt kazanmak ve daha çok kazanmak. Putin ve Rus aklı yine de insaflı . Bu arada sn Cumhurbaşkanımızın çabaları da takdire şâyân.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
DEM Parti'den Türk bayrağı ve İstiklal Marşı skandalı! 2 Belediyeye soruşturma başlatıldı
Turistik Diyarbakır Ekspresi ilk seferini yaptı!