MSB acı haberi duyurdu: Bir şehidimiz var

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Şanlıurfa sınırında teröristlerce yapılan havan tacizi sonucunda yaralanarak hastaneye sevk edilen Topçu Sözleşmeli Er Enes Gazi Özdemir'in, yapılan tüm müdahalelere rağmen şehit olduğunu bildirdi.

GİRİŞ 17.08.2022 09:59 GÜNCELLEME 17.08.2022 10:51
Bu Habere 44 Yorum Yapılmış

Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, "Birecik/Şanlıurfa hududunda, 16 Ağustos 2022 tarihinde, teröristlerce yapılan havan tacizi sonucunda yaralanarak hastaneye sevk edilen kahraman silah arkadaşımız Topçu Söz. Er Enes Gazi Özdemir, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak 17 Ağustos 2022 tarihinde şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz." denildi. 

KAYNAK: İHA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 44
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun Allah ailesine sabırlar versin
    Cevapla
  • kaf.kum.çık. 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet etsin.
    Cevapla
  • Suat Ak 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah Mekanini Cennet etsin Ailesine sabir versin kahrolsun bölücü hayinler
    Cevapla
  • vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    her gün şehit veriyoruz. Ve bu ülkede chp pkkya bakanlık verecek. meral de çıt yok o da onaylıyor. inanılır gibi değil. bu kadar bölünmüş bir ülke gerçekten umut vermiyor. Bu ülkenin en büyük sorunu muhalefetin terör örgütleri ile olan ilişkisi.
    Cevapla
  • DERVİŞBABA 1 yıl önce Şikayet Et
    Bayırbucak !!!! K. K.oğlu Demedimi Türkiye'ye Suriye'den kim saldıracak, Pyd mi ? Ya balık hafızalısın, yada ..... sen anladın. Bu şehidimiz nereden nasıl şehit oldu ??? Bu şehit senin bir yakının olsaydı bu yazdıyı yazarmıydın ? Seloyu kim çıkarıyor, kim kahvaltı yapıyor, kim suriye ve ırak operasyonuna karşı oy kullanıyor ? Birde Bayırbucak ismi sana yakışmıyor.
    Cevapla
  • Bayırbucak 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir bitmediniz bu samimi iyi niyetli ama bilgisiz cahiller.takım tutar gibi parti tutuyonuz.sanki chp iktidar olunca hemen gel pkk alsana kürt devleti diyecek.
    Cevapla
  • Bayırbucak 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir bitmediniz bu samimi iyi niyetli ama bilgisiz cahiller.takım tutar gibi parti tutuyonuz.sanki chp iktidar olunca hemen gel pkk alsana kürt devleti diyecek.
    Cevapla
  • Sezgin 1 yıl önce Şikayet Et
    Birecik'e vur emri verenlerin canını istiyoruz. Selahattin'le kahvaltı yapacaklar haberleri okuyun!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Gazi meclisin 23 Nisan videosu çok beğenildi! Geleceğe en güzel mirasımız, yavrularımız
Şimşek: Yabancı ilgisi somut kaynak girişine dönmüş durumda