Devasa yük taşıyan TIR şehri birbirine kattı

Kuzey Marmara Otoyolu'ndan Derince limanına gemi malzemesi taşıdığı iddia edilen TIR, şehri birbirine kattı. Elektrik telleri söküldü, bir mahalle elektriksiz kaldı, trafik alt üst oldu.

GİRİŞ 19.08.2022 17:05 GÜNCELLEME 19.08.2022 17:14
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Kuzey Marmara Otoyolu'ndan Derince Limanı'na devasa yük taşıyan TIR için tüm ekipler seferber oldu.

Eski İstanbul yolu güzergahını kullanan TIR'ın yükünün elektrik tellerine temas etmemesi için Çınarlı Mahallesi'nde geniş önlemler alındı. SEDAŞ ekipleri Kamuran Caddesi'nde bulunan direklerin tamamından telleri söktü.

MAHALLE ELEKTRİKSİZ KALDI

Tellerin sökülmesinin ardından TIR, D100 karayoluna ulaştı. Ancak sabah erken saatlerden itibaren tüm mahalle uzun süre elektriksiz kaldı.

D100'e ulaşan TIR için bu kez de trafik polisleri önlemler aldı. Zaman zaman tersten giden TIR trafiği alt üst etti. Her iki istikamette de uzun kuyruklar oluştu.

Sıkıntının bugünlük olmadığını, belli aralıklarla bunun yaşandığını ifade eden Çınarlı Mahallesi sakinlerinden İbrahim Karnıaçık, "Çok yüksek tonajlı. Sadece trafik karmaşası gibi gözüküyor ama gece habersizce güzergahtan geçtiği için elektrikler kesiliyor. Bu problem uzun süredir sürüyor. 5-6 saat elektrik kesildiği zamanlar oluyor" dedi.

TIR ve yükü saatler süren mücadelenin ardından Derince Limanı'na ulaşmayı başardı.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 21
  • Mete 1 yıl önce Şikayet Et
    Gecmice belli araca niye izin verilir demonte tasiyin daha mi maliyetli.
    Cevapla
  • ses 1 yıl önce Şikayet Et
    elektrik yerin altından ne zaman gidecek
    Cevapla
  • Sadık Ceylan 1 yıl önce Şikayet Et
    Büyük bir Proje. Büyük bir yatırım.
    Cevapla
  • tepki 1 yıl önce Şikayet Et
    gece gitse daha hizli gider bu sorun olmaz gunduz sey mi gider
    Cevapla
  • Hacı USTA 1 yıl önce Şikayet Et
    Gece O Aracın Trafiğe Çıkması Yasak
    Cevapla
  • Yorumcu 1 yıl önce Şikayet Et
    Çinliler gibi elektirik kabloları çamaşır teli gibi şehrin görüntürüsünü kirletiyor Devlet bunun için alt yapıyı geliştirsin hemde sığınak yapmış olsun bütün gelişmiş ülkelerde sığınaklar var kadınlar çoçuklar için yazık be
    Cevapla
  • Mete 1 yıl önce Şikayet Et
    Siginaklari muteahhitler dukkan olarak satsin olmadi site yoneticileri ambar depo olarak kiraya versin. Sonra nerde bu Devlet... Elektrik belediye isi nerde bu imarcilari su kanalizasyon gaz elektrik telefon icin kaz kaz kostebek gibi.
    Cevapla
  • Sadık Ceylan 1 yıl önce Şikayet Et
    Hemen de oluversin. Hesapladınız mı acaba neye mal olur. Her önüne gelen kazma kürek kepçe yol kazıyor. Böyle bir alışkanlığı olan milletiz. Tabi yerin altındaki kabloların çalınıp çalınmayacağı da belirsiz... , . Ayrıca varsayalım ki yapıldı. Takdir edip şükredecekmiyiz.???
    Cevapla
  • Memoral 1 yıl önce Şikayet Et
    Olabilir böyle şeyler parçanın ulaşması gerekiyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika: TBMM'de Fransa'ya karşı bildiri! Tezkere kabul edildi...
Çiftçiye 300 bin lira faizsiz kredi imkânı! 3 kurum devrede