17 yaşındaki Firdevs Babat yarı çıplak bulunmuştu: Erkek arkadaşı cinayeti itiraf etti!

Şırnak'ın Uludere ilçesine bağlı Şenoba beldesinde 3 gün önce kaybolan Firdevs Babat'ın cansız bedeni dün bulunmuştu. Gözaltına alınan erkek arkadaşı cinayeti itiraf etti.

17 yaşındaki Firdevs Babat yarı çıplak bulunmuştu: Erkek arkadaşı cinayeti itiraf etti!
17 yaşındaki Firdevs Babat yarı çıplak bulunmuştu: Erkek arkadaşı cinayeti itiraf etti!
GİRİŞ 21.08.2022 16:55 GÜNCELLEME 21.08.2022 16:55
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

Şırnak'ın Uludere ilçesinde iki gündür kayıp olan genç kızın cansız bedeni bulundu. Alınan bilgilere göre, Uludere ilçesine bağlı Şenoba beldesinde iki gündür kayıp olan Firdevs Babatın cansız bedeni bulundu.

İddiaya göre, 2 gün önce sabah evden arkadaşına diye çıkan Firdevs Babat'tan bir daha haber alamayan ailesi durumu jandarma ekiplerine bildirdi.

İhbar üzerine ekipler çalışma başlattı. Aramalar sonucunda bu gün akşam saatlerinde Şenoba Hezil Çayında 16 yaşındaki Firdevs Babat'ın yarı çıplak şekilde vücudunda darbe izleri ile iki taşın arasına sıkışmış cansız bedeni bulundu.

Olay yeri incelemenin ardından ceset otopsi için önce Uludere Devlet Hastanesine ardından Şırnak Devlet Hastanesine götürüldü.

Olayda erkek arkadaşı A.B. gözaltına alınmıştı. Gözaltına alınan A.B. sorgusunda cinayeti itiraf ettiği öğrenildi.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 27
  • Hakkarili 1 yıl önce Şikayet Et
    İdam idam
    Cevapla
  • Sibel 1 yıl önce Şikayet Et
    Yazık islamdan uzaklaşınca her türlü pisliğe bulaşılıyor Din eğitimi şart ALLAH tan korkan insan kötülüğe pisliğe bulaşmaz şeriatlen yönetilmeyi RABBİM nasip etsin bizlerede görmeyi basip etsin
    Cevapla
  • Bir-türk 1 yıl önce Şikayet Et
    Osmanlı torunu yazıp böyle yorum yaparak osmanlıyı karalamaya çalışma safın belli zihniyetin belli
    Cevapla
  • Osmanın Torunu 1 yıl önce Şikayet Et
    Yaa ne demezsin, desene Finlandita, Norveç, Y.Zelanda, Danimarka, Belçika, Kanada, Japonya vb. islama baya bir yakınlaşmışlar, biz islamdan uzaklaşmışız :)
    Cevapla
  • DURUM CİDDİ 1 yıl önce Şikayet Et
    Habere dikkat belde yani köyün büyüğü. Birde sabah erken arkadaşıma gidiyorum. Okul değil ha. Hemde kız çocuğu. Hemde Uludere. HERNEYSE BU CEP TELEFONU VE İNTERNET BÖYLE BİŞEY İŞTE. ŞEHİRLERDE ÇOK DAHA VAHİM BİR DURUM VAR. ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN
    Cevapla
  • Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Cok dogru tespit..... köyde bile zina almis basini gidiyor
    Cevapla
  • Halis 1 yıl önce Şikayet Et
    Ey ümmeti Muhammed nereye gidiyoruz böyle gidişat hiç iyi deyil kanunlar yumuşatıldı yapanın yanına kaldığı bir zamandayız Allah sonumuzu hayretsin
    Cevapla
  • O k u r 1 yıl önce Şikayet Et
    18 yaşından küçüklerin evlenmeleri yasak ama zina yapmaları serbest.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'den AB'ye rest: Hiçbir zaman kabul görmeyecek
Maskeli hırsızların filmleri aratmaya kuyumcu soygunu kamerada!