İstanbul'da şehit olan Bekçi Oltan Koca için tören düzenlendi

İstanbul Şişli'de bir olayda mukavemet gösteren kişilere müdahale esnasında fenalaşarak kaldırıldığı hastanede şehit olan çarşı ve mahalle bekçisi Oltan Koca için İl Emniyet Müdürlüğü bahçesinde cenaze töreni düzenlendi.

GİRİŞ 21.08.2022 23:20 GÜNCELLEME 22.08.2022 12:14
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Törene, şehit Bekçi Oltan Koca'nın yakınları, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş, Koca'nın meslektaşları, polis ve jandarmalar katıldı.

Şehit Koca'nın naaşı İl Emniyet Müdürlüğünün cenaze aracı ile törenin yapıldığı alana getirildi.

Şişli'de gece bekçilerine yönelik saldırı; 1 bekçi şehit, 4 bekçi yaralı  Şişli'de gece bekçilerine yönelik saldırı; 1 bekçi şehit, 4 bekçi yaralı

Törende konuşan İl Emniyet Müdürü Aktaş, Koca'nın şehit düştüğü olayın hemen ardından görevlilere mukavemet gösteren 8 kişinin gözaltına alındığını bildirdi.

Oltan Koca gibi, tüm şehitlerin kahramanlıkları ve vatana hizmet için çarpan yürekleri var oldukça, kanunsuzluklarla mücadelelerinin devam edeceğini ifade eden Aktaş, şunları söyledi:

"Ülkemizin huzur ve güvenliği, vatandaşımızın can ve mal emniyetinin sağlanması için mesai mefhumu gözetmeksizin, görev yaparken milli menfaatlerimizi her şeyin üzerinde tutarak, aynı azim ve inançla milletimizin hizmetkarı olmaya devam edeceğiz. Şehit Oltan Koca başta olmak üzere vatan, millet, bayrak ve mukaddes değerler uğruna can veren tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle, kahraman gazilerimizi şükranla anıyorum."

Konuşmanın ardından şehidin naaşı defnedilmek üzere memleketi Gümüşhane'nin Kürtün ilçesine gönderildi.

 

KAYNAK: AA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • tsk 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin mevlam sabirlarini artırsın
    Cevapla
  • 43. 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin geride kalanlarada sabırlar versin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail'den hadsiz paylaşım! Erdoğan'ı hedef aldılar! Türkiye'den çok sert tepki
Resmen Türkiye’nin 50 milyar TL’sini çaldılar! Vergi oyununun dev faturası...