Sağanak yağış geri dönüyor! Meteoroloji'den son dakika uyarısı

Meteoroloji'den gelen son dakika hava durumu raporuna göre; Hava sıcaklığının genellikle mevsim normalleri civarında olması beklenirken, İstanbul'un da aralarında bulunduğu birçok il için sağanak uyarısı yapıldı.

GİRİŞ 22.08.2022 06:30 GÜNCELLEME 22.08.2022 09:36
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Türkiye'nin birçok bölgesinde etkili olan sıcak ve nemli hava vatandaşları bunaltırken Meteoroloji'den bu hafta için serinletici bir haber geldi.

22 AĞUSTOS PAZARTESİ HAVA DURUMU NASIL OLACAK?
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzey ve iç kesimleri ile Doğu Akdeniz’in parçalı ve yer yer çok bulutlu, Doğu Akdeniz, Doğu Karadeniz’in iç kesimleri, Doğu Anadolu’nun kuzeyi, Edirne, Kırklareli, Balıkesir, Bursa, Bilecik, Sakarya, Burdur, Düzce, Bolu, Karabük ve Van çevreleri, İstanbul’un Avrupa Yakası’nın kuzeyi ile Çanakkale’nin kuzey ve doğu, Antalya'nın kuzeybatı, Kütahya'nın kuzey kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.MARMARA BÖLGESİ'NDE HAVA DURUMU NASIL OLACAK?
22 Ağustos Pazartesi günü hava durumunun parçalı bulutlu, Edirne, Kırklareli, Balıkesir, Bursa, Bilecik ve Sakarya çevreleri, İstanbul’un Avrupa Yakası’nın kuzeyi ile Çanakkale’nin kuzey ve doğu kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

23 AĞUSTOS SALI HAVA DURUMU NASIL OLACAK?
Meteoroloji'nin 5 günlük hava tahmin raporuna göre salı günü Marmara Bölgesi'nde gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. İç Anadolu Bölgesi ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Diğer bölgelerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

24 AĞUSTOS ÇARŞAMBA HAVA DURUMU NASIL OLACAK?
Marmara Bölgesi ve Ege Bölgesi'nde gök gürültülü sağanak yağış beklenirken İç Anadolu'da da sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

25 AĞUSTOS PERŞEMBE HAVA DURUMU NASIL OLACAK?
Marmara Bölgesi ve Ege Bölgesi'nde gök gürültülü sağanak yağış beklenirken İç Anadolu'da da sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

26 AĞUSTOS CUMA HAVA DURUMU NASIL OLACAK?
Marmara Bölgesi ve Ege Bölgesi'nde gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.

 

 

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 9
  • koçhamitoğlu 1 yıl önce Şikayet Et
    bize değil,imamoğluna haber verin.
    Cevapla
  • C.Türk 1 yıl önce Şikayet Et
    Eko yine kaçar bu yerlere. :)
    Cevapla
  • Vatan Sever 1 yıl önce Şikayet Et
    ekrem tatile çıksın :)))
    Cevapla
  • Memoli 1 yıl önce Şikayet Et
    Rahmetini esirgeme Yarab ülkemizden, milletimizden. Yagmur rahmettir.
    Cevapla
  • Aliço 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu nasıl haber ya " ve yine geliyor" bari siz yapmayın gelen sanki düşman gelen Allah'ın nimeti bereketi yapmayın Allah aşkına
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Merkez Bankası anketi açıkladı: İşte yıl sonu dolar ve enflasyon tahmini
 O maçtan sevindiren haber! Türkiye'ye ülke puanı müjdesi