Çataklı'dan CHP'li Murat Bakan'ın polislerin maaş promosyonu iddiasına yanıt

İçişleri Bakan Yardımcısı İsmil Çataklı, CHP'li Murat Bakan'ın polisleri hedef alan promosyon iddiasına "Polisimizin maaş promosyonu olan aylık 300 lira her 6 ayda bir memur maaş zammı oranında artacak." sözleriyle yanıt verdi.

Çataklı'dan CHP'li Murat Bakan'ın polislerin maaş promosyonu iddiasına yanıt
Çataklı'dan CHP'li Murat Bakan'ın polislerin maaş promosyonu iddiasına yanıt
GİRİŞ 22.08.2022 23:26 GÜNCELLEME 22.08.2022 23:43

CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan'ın polislerin promosyon ücretlerini hedef alan iddialarına İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı cevap verdi.

"MASKENİZ DÜŞTÜ"

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Çataklı, "Polisimizi düşünüyor(muş)… DBP'li S. Aydeniz tokat attığında Meclis'teki tavrınızdan gördük düşüncenizi! Partinizin duruşu üzerine bir twit attınız mı? Maskeniz düştü! Polisimizin maaş promosyonu olan aylık 300 lira her 6 ayda bir memur maaş zammı oranında artacak." ifadelerini kullandı.

Ramazan Yıldız Haber7.com - Yazı İşleri Müdürü
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 8
  • DERIN DÜŞÜNCE 4 yıl önce Şikayet Et
    daha konunun ne olduğunu anlamayan akmalaklar klavye kahramanlığına başlamışlar bile.
    Cevapla
  • salman 4 yıl önce Şikayet Et
    chp hiç bir zaman polisi veya diğer memurları düşünmez, ama istismar etmeyi sever, bu fırsatı chp ye vermemek lazım. sen 5000 mevcudu olan adalet personeline 25 bin promosyon verirken 300 bin mevcudu olan bir teşkilata 5000 vermen ne kadar hakkaniyetli olur. her iki kurum da aynı bankadan maaşlarını alıyor. aradaki farkın akıbetinin sorulması normaldir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yine şaşırtmadı kan ve gözyaşı üzerinden oy için yalvardı
Husi yetkili: Mısır'ın Suudi Arabistan'a desteği savaş ilanıdır