Çataklı'dan CHP'li Murat Bakan'ın polislerin maaş promosyonu iddiasına yanıt
İçişleri Bakan Yardımcısı İsmil Çataklı, CHP'li Murat Bakan'ın polisleri hedef alan promosyon iddiasına "Polisimizin maaş promosyonu olan aylık 300 lira her 6 ayda bir memur maaş zammı oranında artacak." sözleriyle yanıt verdi.
CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan'ın polislerin promosyon ücretlerini hedef alan iddialarına İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı cevap verdi.
Polisimizi düşünüyor(muş)…
— İsmail ÇATAKLI (@ismailcatakli) August 22, 2022
DBP'li S. Aydeniz tokat attığında Meclis’teki tavrınızdan gördük düşüncenizi! Partinizin duruşu üzerine bir twit attınız mı?
Maskeniz düştü!
Polisimizin maaş promosyonu olan aylık 300 lira her 6 ayda bir memur maaş zammı oranında artacak. https://t.co/YFhfSv9S3G
"MASKENİZ DÜŞTÜ"
Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Çataklı, "Polisimizi düşünüyor(muş)… DBP'li S. Aydeniz tokat attığında Meclis'teki tavrınızdan gördük düşüncenizi! Partinizin duruşu üzerine bir twit attınız mı? Maskeniz düştü! Polisimizin maaş promosyonu olan aylık 300 lira her 6 ayda bir memur maaş zammı oranında artacak." ifadelerini kullandı.
-
DERIN DÜŞÜNCE 4 yıl önce Şikayet Etdaha konunun ne olduğunu anlamayan akmalaklar klavye kahramanlığına başlamışlar bile.Beğen
-
salman 4 yıl önce Şikayet Etchp hiç bir zaman polisi veya diğer memurları düşünmez, ama istismar etmeyi sever, bu fırsatı chp ye vermemek lazım. sen 5000 mevcudu olan adalet personeline 25 bin promosyon verirken 300 bin mevcudu olan bir teşkilata 5000 vermen ne kadar hakkaniyetli olur. her iki kurum da aynı bankadan maaşlarını alıyor. aradaki farkın akıbetinin sorulması normaldir.Beğen
