Şirin Payzın "laiklik" dedi, tepkiler çığ gibi: Terörist fotoğrafını hatırlattılar

Soylu'nun jandarmaların mezuniyet töreninde yaptığı konuşmadan rahatsız olan Şirin Payzın, "Burası laik bir ülke" dedi. Payzın'a tepki gösteren Twitter kullanıcıları daha önce teröristlerle çekildiği fotoğrafları hatırlattı.

GİRİŞ 23.08.2022 17:23 GÜNCELLEME 23.08.2022 17:23
Bu Habere 417 Yorum Yapılmış

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Subay ve Astsubay Öğrencileri Mezuniyet Töreni'nde yaptığı konuşma sosyal medyada gündem oldu. Soylu'nun, "Görevinize abdestli çıkın" sözleri bazı kesimlerde rahatsızlık oluşturdu.

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş Jandarma Akademisi mezuniyetinde dua ettiDiyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş Jandarma Akademisi mezuniyetinde dua etti

Bakan Soylu: İnanıyoruz ki kahramanlarımız sayesinde Gabar, Cudi, Ağrı Van tertemiz olacakBakan Soylu: İnanıyoruz ki kahramanlarımız sayesinde Gabar, Cudi, Ağrı Van tertemiz olacak

Onlardan biri de Şirin Payzın. Payzın, Soylu'nun sözlerini, "Burası laik bir ülke unuttu galiba" sözleriyle eleştirdi. Payzın'ın paylaşımına kısa sürede çok sayıda tepki geldi.

TERÖRİSTLE ÇEKİLMİŞ FOTOĞRAFINI HATIRLATTILAR

Twitter kullanıcıları Payzın'ın teröristlerle çekilmiş fotoğraflarını paylaşarak, "Evet haklısın böyle olunca laikliğe aykırı olmuyor" yorumunda bulundu.

İMAMOĞLU VE KAFTANCIOĞLU'NUN FOTOĞRAFIYLA TEPKİ

Bazı kullanıcılarsa CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun iftar masasındaki fotoğrafıyla İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun seçim öncesi camide çektirdiği fotoğraflarını paylaştı ve Payzın'a tepki gösterdi.

"ABDEST ALIN SÖZÜ BİR MÜSLÜMANI RAHATSIZ ETMEMELİ"

Öte yandan bazı kullanıcılar da Türkiye'nin Müslüman bir ülke olduğunu vurguladı ve "Abdest alın" sözünün bir Müslümanı rahatsız etmemesi gerektiğini vurguladı.

Şirin Payzın'a gösterilen tepkilerden bazıları şöyle: 

İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 417
  • Ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Burasi MÜSLÜMAN BİR ÜLKE.
    Cevapla
  • halıl 1 yıl önce Şikayet Et
    geregını yapın..terorıstle başkası resım çektırse ağır hapıs alır..bunlara bırşey olmuyor..ne bıçım kanun bu..
    Cevapla
  • Cetin 1 yıl önce Şikayet Et
    Yüzde doksan dokuzu müslüman olan bir ülkede neden mecliste Kur'an'a el basılıp yemin edilmiyordu,dışarıdan toplama kanunlardan oluşan bir metin okunup yemin ediliyor,mecliste herkes Kur'an'a el basıp yemin etsin bakalım sizin gibi soytarılarla,PKK nin partisi meclise girebilecekmi
    Cevapla
  • YİĞİDO 1 yıl önce Şikayet Et
    düzeltme olarak hangi dine inanıyorsa onun kutsal kitabına el basıp yemin etsin mecliste lakin bunların laiklik kitabı yok sıkıntıları ondan arkadaşım
    Cevapla
  • Mahmut Yaşar 1 yıl önce Şikayet Et
    Kadın benim Laik Teröristlerimi vuramazsın diyemiyor. Böyle saçmalamak zorunda kalıyor. Yani Ülke Laik diye Müslüman Bismillah çekip Sure okuyarak işe başlayamazmı? Şirin. Sizin Laikliğiniz batsın Şirin. Bu nemen bir şeymiş. Fransızlara kiliseye gidip inandıkları kitaptan okuyup uymak serbest. Türkiyede Müslümana dinini yaşamak yasak niye Ülke Laik'miş. Hadi oradan Yobaz kadın.
    Cevapla
  • Kafir büken 1 yıl önce Şikayet Et
    Kafir ve hainlerin ilk sığınağı laiklik
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mücahitler, F-16 bombalarıyla 2 işgalci birliği havaya uçurdu!
CHP kurmayları açıkladı! İşte Özel'in Erdoğan'a götüreceği konular