Şırnak'ta vahşet! Eşini ve 3 kızını uykularında öldürdü

Şırnak'ın İdil ilçesinde Hasan Karaaslan(40), eşini ve 3 kızını pompalı tüfekle öldürdü, daha sonra silahıyla birlikte polise giderek teslim oldu.

GİRİŞ 24.08.2022 10:23 GÜNCELLEME 24.08.2022 11:35
Bu Habere 108 Yorum Yapılmış

Şırnak'taki vahşetin ardından son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Türkiye'nin konuştuğu olay, Şırnak'ın İdil ilçesine bağlı Yeni Mahalle Botaş Caddesi'nde meydana geldi. 01.30'da gerçekleşen elim olayda 40 yaşındaki Hasan Karaaslan, uyudukları sırada eşi ve üç çocuğunu kafasından vurdu. Derya, Melek ve Şerife kardeşlerle birlikte anneleri Leyla da hayatını kaybetti.

BİRİ 13, BİRİ 16 BİRİ DE 17 YAŞINDAYDI! KATİL BABA SİLAHIYLA BİRLİKTE TESLİM OLDU

Edinilen bilgilere göre Hasan Karaaslan, evde uyudukları sırada eşi Leyla ile kızları Derya (17), Melek (16) ve Şerife Karaaslan'ı (13) pompalı tüfekle başlarından vurarak öldürdü.

Hasan Karaaslan, daha sonra silahıyla birlikte polise giderek eşini ve çocuklarını öldürdüğünü bildirdi. Hasan Karaaslan, gözaltına alınırken olay yerine sevk edilen sağlık ve polis ekipleri, 4 kişinin cansız bedenleriyle karşılaştı. Kafalarına isabet eden mermilerle yaşamlarını yitirdikleri belirlenen anne ve 3 kızının cansız bedenleri otopsi için Şırnak Devlet Hastanesi'ne gönderildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. 

DİĞER ÇOCUKLARINI DA ÖLDÜRECEKTİ

Şırnak'ın İdil ilçesinde, eşini ve 3 kızını öldüren Hasan Karaaslan’ın daha sonra annesinin hemen yandaki evinin bahçesinde uyuyan, yaşları küçük ve 1'i erkek 2 çocuğunu da öldürmek için oraya yöneldiği ortaya çıktı. Silah sesleri üzerine bahçeye gelen komşuları gören Karaaslan’ın, daha sonra bu eyleminden vazgeçtiği ardından gidip polise teslim olduğu belirtildi.

8 çocuğu olan Hasan Karaaslan’ın 2 erkek çocuğunun da Karadeniz’e fındık toplamak için gittiği, 1 çocuğunun ise İstanbul’da üniversite öğrencisi olduğu öğrenildi.

Öte yandan Hasan Karaaslan’ın, önce 3 kızını daha sonra silah sesleri üzerine uyanan ve çığlık atmaya başlayan eşini öldürdüğü belirtildi.

 

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 108
  • Kaloğlu 1 yıl önce Şikayet Et
    Anlaşılıyor ki idam yasası meclise acilen gelmesi gerekiyor
    Cevapla
  • Yasin 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin. Rabbim kimseyi bu duruma düşürmesin...
    Cevapla
  • İsoBaba 1 yıl önce Şikayet Et
    Polise niye teslim oluyorsun? Kendini de öldürseydin ya! Can tatlı değil mi, sesleri duyunca polise sığın hemen, nasılsa polis seni korur.
    Cevapla
  • Fırat 1 yıl önce Şikayet Et
    Böylelerini asacaksın ama hemen değil en az 1-2 sene hapisde nezaman asılacam diye kendini yiyip bitirecek ölümü bekleycek. Böylelerine kolay ölüm ödül olur...
    Cevapla
  • .... 1 yıl önce Şikayet Et
    essiz mahluk dünyada en agir iskenceyide görsen , öbür tarafta arayacaksin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tokat'taki deprem kameralara böyle yansıdı
Yalan bombardımanı! Belli odaklar tarafından mı tasarlanıyor?