Gülşen'in çirkin sözlerle İmam Hatiplileri hedef aldığı görüntüler ortaya çıktı!

Konserlerinde sergilediği tavır, aşırı dekolte kıyafetleri, LGBT'lilere açtığı bayrakla verdiği destekler ile tepki çeken şarkıcı Gülşen'in İmam Hatip ve İmam Hatip'te okuyanlara yönelik skandal sözleri ortaya çıktı.

GİRİŞ 24.08.2022 22:42 GÜNCELLEME 25.08.2022 14:19
Bu Habere 528 Yorum Yapılmış

Gülşen, Nisan ayında verdiği bir konserde 'İmam Hatip'te okumuş daha önce kendisi, sapıklığı oradan geliyor' gibi akılalmaz bir ifade kullandı. Gülşen'in sözlerine sosyal medya kullanıcıları tepki gösterdi.

Gülşen, sahnede "İmam Hatip'te okumuş daha önce kendisi, sapıklığı oradan geliyor' gibi akıldışı bir ifade kullanarak İmam Hatip'lileri hedef aldı.

Gülşen'den sonra Reyhan Karaca da LGBT bayrağı açtı!Gülşen'den sonra Reyhan Karaca da LGBT bayrağı açtı!

Gülşen'in gülerek kurduğu sözlere ise seyircilerin alkış tuttuğu görüldü. Sosyal medya kullanıcıları akıl ve çağ-dışı yaklaşıma tepki gösterdi.

HUKUKİ SÜREÇ BAŞLATILIYOR

Anadolu 2071 Sosyal Medya Derneği Başkanı Bekir Tiryaki skandal sözlerle ilgili hukuki süreci başlatacağını ifade ederek "Bütün İmam-Hatip'lileri; -"İmam-Hatip'te okumuş kendisi,sapıklığı oradan geliyor" diyerek belli bir kesimi kategorik sapık olarak göstermeye çalışan şarkıcı Gülşen'e dava açmaya davet ediyorum. İlk davayı da İmam-Hatip Lisesi mezunu olarak ben açacağım." dedi.

KONSERİNDE LGBT BAYRAĞI AÇMIŞTI

Gülşen, İstanbul Yenikapı'da verdiği bir konserde de sahnede LGBT bayrağı açmıştı. Seyirciler arasından verilen bayrağı açan Gülşen, "Bunu en güzel köşemizde saklayacağız." demişti. Gülşen "LGBT bayrağından rahatsız olan gitsin." ifadelerini kullanmıştı.

Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 528
  • ali 1 yıl önce Şikayet Et
    her insan kendinde olan özelliğini başkalarına çamur olarak atar bu örnekte bunlardan biri
    Cevapla
  • Aslı 1 yıl önce Şikayet Et
    Bundan sonra herkes hadini bilmeli bu şarkıcı bozuntusuna dava açan kim varsa helal olsun hepsine sahi tam yerindeyken giydikleriyle toplum ihlalini bozması ve gençlere kötü örnek oluşturacak davranışlarda bulunmasıda göz önüne alınmalı
    Cevapla
  • Latife 1 yıl önce Şikayet Et
    Madonna yı göz önüne almaklazım asıl
    Cevapla
  • mekan34 1 yıl önce Şikayet Et
    sanatcı bozuntusu sapık gülşen
    Cevapla
  • isa 1 yıl önce Şikayet Et
    Onu alkislayan seyirciler de ayni planyadan cikma da onun icin alkisliyorlar.
    Cevapla
  • Kemal 1 yıl önce Şikayet Et
    Yaziklar Olsun Suratsiz Gulsen Seni Alkislayanlar Bildiklerinde Deyil
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
36 bin sağlık personeli alınacak!
Son Dakika... 7 ilde 'Mahzen' operasyonları: Bir suç örgütü daha çökertildi!